MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

ALFA teak dining tuintafel 180/260

ALFA teak dining tuintafel 180/260

Tuintafel ALFA is een duurzame en sfeervolle outdoor tafel die garant staat voor urenlang tafelen. Let op het design van de schuinstaande poten. De tuintafel ALFA is van 100% gerecycled teak.

Lees verder >
Materiaal

100% gerecycled teak

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

Wissen
vanaf 1.125,-

Meer over de ALFA teak tuintafel 180/260

Tuintafel ALFA is een duurzame en sfeervolle outdoor tafel die garant staat voor urenlang tafelen. Let op het design van de schuinstaande poten. De tuintafel is vervaardigd met de grootste zorg en verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes; 180cm en 260cm. De tuintafel ALFA is gemaakt van duurzaam gerecycled teak. Teak is een harde houtsoort met natuurlijke waterafstotende eigenschappen. Teak tuintafels kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Uw teak tuintafel zal zilvergrijs worden, wanneer deze blootgesteld wordt aan zon, regen en wind. Door de wisseling van temperatuur zal het hout krimpen en uitzetten. Hierdoor ontstaan scheuren in uw tuintafel. Deze natuurlijke werking van het hout hoort bij een houten product.

De teak tuintafel ALFA is te combineren met de andere items uit de ALFA serie. Zo zijn er bijpassende teakhouten fauteuils, een teakhouten tuinbank met rugleuning en eentje zonder rugleuning.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak