MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

ALFA teak low dining tuinbank 160/240

ALFA teak low dining tuinbank 160/240

Low dining tuinbank ALFA is uitgevoerd in gerecyled teak. Deze teakhouten tuinbank is onderdeel van de ALFA serie en past bij de low dining tuintafel ALFA van 260cm. Een lange bank voor op uw terras om plaats te bieden aan veel personen. Prachtig om aan beide zijden van de tafel een bank te plaatsen.

Lees verder >
Materiaal

gerecycled teak

Bijzonderheden

bijpassend kussen verkrijgbaar

Beschikbaarheid

op aanvraag

Wissen
vanaf 595,-
Opgesteld in showroom

Meer over de ALFA teak low dining tuinbank 160/240

Low dining is de nieuwe trend geworden in de tuin en inmiddels niet meer te stoppen. Low dining betekent letterlijk; laag dineren! Een lage tuintafel met comfortabele bijpassende fauteuils en banken, zodat u er zowel aan kunt eten als ontspannen. Met de ALFA serie heeft Royal Design heeft een uniek low dining ontwerp neergezet, uitgevoerd in duurzaam gerecycled teak.

Teak tuinbank ALFA met een lengte van 240cm en een zithoogte van 36cm hoort bij de teak tuintafel ALFA low dining 260cm. Royal Design heeft deze lange bank aan de ALFA serie toegevoegd om zo nog meer mensen een plek te geven aan tafel. Deze teakbank biedt plaats aan minstens 4 volwassenen. Kunt u nagaan hoeveel kinderen er op één bank passen! U heeft de keuze om aan de andere kant van de tafel eenzelfde bank te plaatsen. Maar wat ook mooi combineert, zijn de ALFA teak low dining fauteuils uit dezelfde serie. Optioneel is een passend kussen leverbaar voor de teak tuinbank.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak