MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Klanten over Royal Design

Lees hier wat onze klanten van ons vinden. Deze reviews verzamelt de onafhankelijke partij Klantenvertellen.nl voor Royal Design. Zo bent u ervan verzekerd dat het echte meningen van onze klanten zijn.

10
Dirk Goyens
Maaseik
05-06-2020
Vriendelijk en behulpzaam en snelle levering.
10
Martin
Elburg
05-06-2020
Na een zeer prettige ontvangst en goede uitleg werd moeite gedaan om snel te kunnen leveren. Levering kwam snel en was uitstekend.
9
Ludo
Schilde
05-06-2020
vriendelijk, vlot en efficiënt
9
Tom
Den Haag
05-06-2020
Mooie website en goede opvolging. Tafel ziet er mooi uit en wordt ter plekke in elkaar gezet. Heel fijn. Ook nog een gratis advies over het onderhoud. Al met al een goed gevoel.
10
Sandra
Amersfoort
14-05-2020
Royal design heeft prachtige exclusieve tuinmeubelen, die echt onderscheidend zijn. We zijn hartelijk ontvangen en heel goed geholpen. Thea nam de tijd en had goede adviezen. Vond de persoonlijke touch prettig. Ook de levering was prima geregeld.
10
Korevaar
Elspeet
18-04-2020
Van vriendelijk ontvangst in showroom tot aan levering op het terras: niets anders dan lof over Royal Design!
10
dineke
thesinge
18-04-2020
Prima
10
Ann
Kinrooi
18-04-2020
Snelle reacties Snelle levering Gewoon super een echte aanrader!!!
10
Joris
Olen - België
18-04-2020
Uitstekende, correcte en persoonlijke opvolging van mijn aankoop. Heel positieve ervaring met Royal Design!
10
Ineke
Enschede
18-04-2020
Wat een leuk contact met Royal Design! Fantastisch geholpen in de showroom, ze reageren snel en prettig op elke vraag via mail of telefoon. Echt fijne service. Mag nu genieten van een probleemloos geleverde prachtige en comfortabele low-diningset. Goed bedrijf!
Bekijk alles
10
Dennis van Arendonk
Apeldoorn
18-04-2020
Low dining set bij ze gekocht, heel blij mee. Werd keurig en sneller dan verwacht geleverd en geplaatst.
10
heer Bax
Bergen NH
29-03-2020
Onze ervaring met Royal Design is alleen maar positief. Het contact in de winkel in Nunspeet was heel prettig, we kregen goed advies. En de levering van de tuinmeubelen ging in goed overleg en was ook heel verzorgd. Al het verpakkingsmateriaal werd keurig afgevoerd; we konden zo gaan zitten! We zijn super tevreden met de aangeschafte eettafel & stoelen.
Bekijk alles
10
Anja Kruse
Marl
26-03-2020
Wie wurden im Showroom extrem nett empfangen und sehr gut beraten. Die Lieferung erfolgte problemlos und zeitnah, so dass wir die qualitativ hochwertigen Möbel genießen können. Wir können Royal Design bestens empfehlen!
9
Caroline
Lare.
23-03-2020
Zeer vriendelijk en behulpzaam!
10
mevrouw Marleen K.
C.
23-03-2020
Ik was op zoek naar een mooie en goed zittende bank "voor langere tijd" in het kader van een duurzamer leven. Bij Royal Design vond ik precies waar ik naar op was. Kwaliteit!!!
9
Jan
Eindhoven
25-02-2020
Na een prettig adviesgesprek in de showroom, waar wij alle modellen in alle rust hebben kunnen bekijken en proberen, zijn wij intussen geheel volgens de overeengekomen planning in het bezit van twee hele mooie banken. Het wachten is nu op mooi weer om er buiten van te kunnen genieten.
Bekijk alles
10
Marc
Maasbree
22-02-2020
Service was al vanaf het begin goed! Toen de low dining ser ALFA geleverd werd dacht ik echt: wat een kwaliteit en degelijkheid. Heel mooi afgewerkt en een exclusieve uitstraling!
10
Gerdie
Schaijk
30-09-2019
gezellig, vele mogelijkheden. goede service, kussens waren niet helemaal goed, werd heel snel opgelost. ik ben zeer tevreden.
10
Martine
Haren
31-08-2019
We zijn erg blij met de mooie tuinmeubelen. Het is helemaal wat we hoopten. Verder vinden we het persoonlijk contact met de eigenaren (verkoop en afleveren allebei in eigen hand) heel erg prettig en geeft een meerwaarde.
9
Jaap
Capelle aan den IJssel
15-07-2019
Er is een zeer mooie tafel geleverd. Wij zijn dik tevreden over de bediening en service achteraf.
8
Mevrouw
Teteringen
15-07-2019
Prachtige meubelen. Levering had vertraging door omstandigheden.
10
Elmar
Leiden
10-07-2019
We hebben de loungebank Koen, met maatwerk kussens. Mooi en strak ontwerp. Zit heel lekker. Heerlijk zachte stof. Royal Design heeft een mooie showroom, die we bezocht hebben. We zijn er uitstekend geholpen. Ook de contacten via mail verliepen goed. Bezorging was precies op de afgesproken tijd.
Bekijk alles
6
Mevrouw edith
Heemstede
10-07-2019
Loungeset Koen €3100,- Na internet bestelling duurde de levering 11 dagen. Levering op zich verliep verder prima. Bleek achteraf toch niet all weather kussens te zijn. Werden ook geen hoezen geadviseerd, Stonden ook niet op de site. Alsnog besteld; Kussens echter al 4 dagen in de regen gelegen. Voor dat geld en de indruk die gegeven werd, heb ik ze als all weather kussens aangeschaft. Maar helaas. Voor 130 euro nog extra hoezen besteld
Bekijk alles
10
Erik
Hengelo
18-06-2019
Wekenlang op zoek geweest naar loungemeubelen voor in de tuin. Via Pinterest kwamen we in aanraking met de meubelen van Royal Design. De fraaie ontwerpen deden ons besluiten een bezoek te brengen aan de showroom in Nunspeet. De showroom is, vergeleken met andere tuinmeubelzaken, niet heel groot maar nagenoeg alle producten zijn er erg fraai opgesteld. Hierdoor kun je prima beoordelen of de meubelen lekker zitten en fijn aanvoelen. De kussens worden voor de klant op maat gemaakt dus er is heel veel mogelijk. Wij hebben gekozen voor een zachte stof met een iets dikkere vulling zodat we iets hoger in de loungebank zitten. De verkoopster heeft ruim de tijd genomen om ons hierin te adviseren! Aansluitend nog een leuk gesprek gehad waarin de verkoopster vertelde dat de meubelen door hun zelf worden ontworpen en dat ze naar de fabriek afreizen om ervoor te zorgen dat alles op de juiste manier gefabriceerd wordt! Na ons bezoek aan de showroom heeft het enkele weken geduurd voordat de meubelen en bijbehorende maatwerkkussens kwamen. Wat meteen opviel is dat alles erg netjes verpakt was. De loungebanken werden op hun plek gezet en afgesteld (de loungebanken hebben stelpootjes!). De verpakkingsmaterialen werden weer netjes meegenomen. De kwaliteit en service beviel ons zo goed dat we enkele maanden later ook nog een dining tuinset hebben gekocht bij Royal Design. Wederom was alles weer netjes verpakt en in perfect staat geleverd. Ik denk dat dit alleen kan omdat Royal Design de ontwerpen, de controle op de fabricage en het uitleveren volledig in eigen beheer heeft. Een mooi Nederlands bedrijf met passie en liefde voor hun producten!
Bekijk alles
10
R
P
18-06-2019
Top kwaliteit, design & service
10
Geachte mevrouw
Amsterdam
14-06-2019
We zijn ongelooflijk blij met onze zet. Het staat prachtig en zit en ligt heerlijk. De service was heel prettig.
10
Inge
Den Bosch
13-06-2019
Hele mooie bank! Goed advies over stof mogelijkheden. En tijdige levering. Top!
8
Mevrouw C
Oss
13-06-2019
Snelle reactie op mijn vraag via mail. Levering zonder dat we er voor thuis moesten blijven. Mooie bank.
10
Eza Cheyns
Zottegem
13-06-2019
Topkwaliteit! Topservice! Kan het alleen maar aanraden!
9
Petra
Kamerik
06-06-2019
Teak lounge set besteld Uitgebreid de tijd genomen om met ons de mogelijkheden te bespreken Vlotte levering! Meubel zit heerlijk!!
10
Flip en Magali
Leidschendam
04-06-2019
Bezoek aan de showroom was super, heel goed geholpen, heel fijn meegedacht en heel goed advies! Aflevering spullen was top en bovenal zijn we heel blij met alles wat door Royal Design geleverd is!
8
meneer
Apeldoorn
03-06-2019
Bij de aankoop van onze tuintafel zij wij op een adviserende en ontspannen wijze geholpen.
10
Theo & Christien
Uddel
29-05-2019
Vele zaken bezocht en aan het eind bij Royal Design terecht gekomen. Prachtige producten, vakkundige uitleg en enthousiasme heeft ons een mooi product bezorgd!
8
Liesbeth
Amersfoort
29-05-2019
Prachtige stoeltjes gekocht, snelle levering en zeer hartelijk ontvangen.
9
Joland
Rosmalen
12-05-2019
Prima ervaring, top bedrijf met erg mooie tuinmeubelen en accessoires. Klantvriendelijk en deskundig advies.
10
Brechje
Ouderkerk
10-05-2019
Wederom uitstekende service!
9.1
Gretha
Ede
06-05-2019
Zeer mooie meubelen en prettige contact . Aanrader !
9.1
Gretha
Ede
06-05-2019
Zeer mooie meubelen en prettige contact . Aanrader !
9.1
Gretha
Ede
29-04-2019
Zeer mooie meubelen en prettige contact . Aanrader !
9.1
Gretha
Ede
29-04-2019
Zeer mooie meubelen en prettige contact . Aanrader !
10,0
Anoniem
29-04-2019
Online besteld. Zeer snelle levering!
9,2
Anoniem
Ede
29-04-2019
Zeer mooie meubelen en prettige contact . Aanrader !
10
Gretha
Grooetegast
27-04-2019
Mooie winkel met prachtige diverse tuinmeubelen en goede info gekregen.
10,0
Gretha
Grooetegast
27-04-2019
Mooie winkel met prachtige diverse tuinmeubelen en goede info gekregen.
9
Roland
Apeldoorn
25-04-2019
Prima service
8,5
Henk-Jan
Genemuiden
25-04-2019
goed geholpen, goede service.
9,2
H. L.
Harderwijk
25-04-2019
Goede kwaliteit en zeer prettige service!!
8,0
Cees
Joppe
25-04-2019
Mooie collectie, goede verkoop, heldere communicatie.
8,8
Anoniem
25-04-2019
Prima
8,8
Roland
Apeldoorn
25-04-2019
Prima service
10,0
Klarine
Lieren
21-03-2019
Wij zijn inmiddels in het bezit van een prachtige gietijzeren/met houten tuinbank, enorm blij mee, ziet er prachtig uit!!
Dank voor de snelle en goede communicatie!
Groet Klarine
9,0
Anoniem
21-03-2019
De persoonlijke afhandeling vonden wij fantastisch.
9,8
Vanessa
ertelde België
16-02-2019
Top
8,0
Helmi
Amsterdam
13-12-2018
We werden goed geholpen ( we hebben bankje Victoria op maat besteld met de kleur donker smaragt-groen) alles via mail geregeld, heel mooi vinden we dat de poten zwart zijn gebleven, stijlvol.
Ook plezierig via mail geholpen.
9,0
Saskia
Heemstede
13-11-2018
Super mooie en kwalitatieve tuinmeubelen, met prachtige stoffen voor de kussens. Wij zijn zeer tevreden met de nieuwe tuinset. Daarbij was de service bijzonder vriendelijk en goed, zowel in de showroom als bij aflevering van de meubels.
9,2
Ans
Velden
17-10-2018
Super mooie producten met een uitstekende service, wel wat duur
8,7
Wiggert
Den Haag
26-09-2018
Goed advies in de showroom gekregen.
Alles heel duidelijk aangegeven, geen valse beloftes, alle afspraken nagekomen.
Alles is thuis keurig afgeleverd.
8,7
Jacco
Nunspeet
24-09-2018
Royal Design, is geweldig. Ze hebben een prachtige collectie, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding en zeer goede service.
7,2
Hendrika
16-08-2018
Mooie loungeset, maar wel 3 gekke dingen mbt de kussens.
1) Niet alle kussen waren bij levering netjes in plastic ingepakt.
2) Op een aantal kussens is een soort krijthoekje getekend.
3) Op twee andere kussens zitten in het zicht een soort van overgangsplekken in de stof (weefovergang oid)?
Bekijk alles
9,7
Henriëtte
Lelystad
09-07-2018
Prettig geholpen en de showroom ziet er zeer aantrekkelijk en verzorgd uit. Geen punten van kritiek.
8,0
Paul
Barendrecht
07-07-2018
bezoek showroom was nuttig. Prettige ontvangst en uitleg. Enthousiaste eigenaren.
Toch punt van aandacht. Veelvuldig gebruik van reparatiestukjes in teakhout vd loungebank. Jammer. Doet afbreuk aan kwaliteit.
8,8
Anoniem
05-07-2018
Prachtig high quality product! Zit heerlijk en tafel is mooi. Enige nadeel is dat het zwart beschilderde merk op de tuinbank snel minder werd en nu overgeschilderd moet worden.
9,5
Nathalie
Geffen
05-07-2018
Heel goed geholpen. We zijn heel tevreden.
9,3
wiljanne
kapelle
05-07-2018
Prachtige showroom en perfecte service!
8,8
Anoniem
05-07-2018
Prachtige meubels. Hoge kwaliteit, mooie stijl. Goed advies. Prima geholpen. Mooi bedrijf.
9,0
Anoniem
05-07-2018
Plezierige ontvangst en advies in de showroom. Zeer mooie collectie.
Vlot geleverde bestelling, waar we zeer tevreden over zijn
8,0
Alewien
Leiderdorp
05-07-2018
Prima communicatie
Helder en snel
De excuses over het tijdstip van levering in de vorm van pakket brownies is erg gewaardeerd door ons
8,7
Ron
Zwolle
26-06-2018
Zeer prettig geholpen in de winkel. Communicatie over levertijd was minder. Bij levering worden de spullen neergezet maar niet uitgepakt. Gelukkig was ik zelf thuis want mijn vrouw had de bank niet zelf kunnen tillen. Ook weer zeer vriendelijk geholpen bij levering.
Bekijk alles
9,0
Frank
Sassenheim
20-06-2018
Iets te veel haast bij de levering
9,8
Nelly
Doetinchem
18-06-2018
Vriendelijk en enthousiaste verkoopadvies.
Goede kwaliteit duurzaam materiaal.
wij hebben tuinset nu 11 jaar en genieten er nog elke dag van
8,2
Leo
Den Haag
06-06-2018
betrouwbaar en snel
mooi design
9,0
Dolf
Rozendaal
05-06-2018
Wij zijn ontzettend blij met onze mooie tuintafel incl bank. Jullie site en showroom zullen wij zeker vaker bezoek.
8,0
Marielle
Reeuwijk
05-06-2018
Prettig contact, mooie producten.
8,8
RUDY
Knokke-Heist Belgie
05-06-2018
goede kwaliteit , vlotte en correcte levering
8,8
Erik
Twello
04-06-2018
100% tevreden
9,3
Gert Jan
Vught
16-05-2018
Zeer tevreden, mooie spullen, super service!!
10,0
Annemiek
Zwolle
14-05-2018
Goed geholpen vanaf het begin in de showroom tot aan de levering van het lounge set. Super!

Tevens ook prettige en snelle communicatie per mail.
9,0
Anoniem
13-05-2018
Goed geholpen! Janmer dat ligbedden niet uit voorraad leverbaar zijn, maar gelukkig is wachttijd niet heel erg lang.
8,8
Myrthe
Blaricum
13-05-2018
Zeer goede service. Bezoek showroom zeker de moeite waard. Blij met resultaat.
8,2
Peter
Dongen
12-05-2018
Fijn om met deze mensen zaken gedaan te hebben.
Zeer vriendelijk.
9,2
Vincent
Ermelo
12-05-2018
Door toeval kwamen we terecht bij RD in Nunspeet. Wat een mooie winkel en wat een prachtige collectie aan meubels. RD onderscheidt zich echt van andere doorsnee winkels en we werden op zeer vriendelijke wijze geholpen door Thea. We kochten een prachtige tuinbank (NOOR) en zijn er erg blij mee!
Bekijk alles
9,7
Miep en Rob
Kuinre
09-05-2018
Uitstekend bedrijf en het contact is zeer prettig ervaren. De bank staat voor een monument van de H de Keyser en is een aanvulling op het geheel.
8,6
Anoniem
30-04-2018
Fijne service, goede communicatie.
8,5
Bert
Oostrum
26-04-2018
Prettig, vriendelijk contact, goede uitleg.
Namen alle tijd om vragen te beantwoorden en dingen uit te proberen in de showroom
9,0
Anoniem
25-04-2018
Goede kwaliteit, aardige medewerkers
8,7
Atje
Boazum
25-04-2018
Goede service en super snelle levering.
Dank voor de mooie lamp :-)
9,2
Berend Jan
Genemuiden
19-04-2018
We zijn hartstikke goed geholpen en de levering was erg snel en goed!
De volgende dag na levering zagen we dat er verschillende kleuren klittenband werden gebruikt, maar na een belletje was dit zo opgelost en zijn de kussens omgeruild!
Al met al, goede service en hartelijke mensen!
Bekijk alles
7,6
Anoniem
18-04-2018
Onze loveseats zien er prima uit. Heel blij mee
9,0
Richard
Arnhem
18-04-2018
Zeer tevreden met onze nieuwe tafel, communicatie & levering, dank!
9,5
Els
Zoetermeer
01-04-2018
Royal Design levert een super mooi product met correcte en snelle service. Afspraak is afspraak bij Thea en Herman. Kort gezegd wij zijn een tevereden klant.
10,0
Johan&Elisabeth
Genemuiden
28-03-2018
Prachtige zaak, aardig en behulpzaam! Zeker een aanrader waard! Prachtig tuinset!
8,8
Anoniem
27-03-2018
Bankje is prachtig!
8,8
Govert
Hardinxveld-Giessendam
22-03-2018
Super service van het team van Royal Design. Duidelijke communicatie en een prachtig product.
9,3
Bianca
Rotterdam
22-03-2018
Wat een fijn bedrijf. Vriendelijk en goede communicatie, hele mooie producten en nog snel geleverd ook.
10,0
Elibert
Amersfoort
05-03-2018
Mooie collectie teak tuinmeubelen, welke met sfeer zijn uitgestald in de showroom. De persoonlijke aandacht die wij kregen bij het uitzoeken van onze tuinmeubelen hebben wij ook als zeer prettig ervaren. Wij zijn erg blij met onze aankoop!
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak