MENU

Bezoek showroom

Bijzettafel Pawn I SERAX

Nieuw!

Bijzettafel Pawn I SERAX

Kleur

Beige

Materiaal

Steen

Afhalen/bezorgen

i.v.m. de breekbaarheid van dit product, is het alleen mogelijk deze af te halen in onze showroom. Mocht u dit tafeltje bestellen i.c.m. tuinmeubelen dan komen wij zelf bezorgen

Wissen
295.00
Stel uw vraag

Meer over de bijzettafel Pawn van Serax

Deze bijzettafel heeft een ruwe stenen oppervlakte en een toplaag van glazuur. Een mooi contrast wat de bijzettafel een zowel een stoere al elegante uitstraling geeft. Dit heeft tegelijk ook een funcitoneel doel; wie de bijzettafel als extra zitplek wil gebruiken, blijft niet met de kleding hangen aan het ruwe oppervlak. De bijzettafels zijn in 2 vormen te verkrijgen. Een strakke cilinder en een diabolo.

De bijzettafel is een ontwerp van Marie Michielssen voor Serax. Zij heeft een eigenzinnige collectie neergezet van krukjes en bijzettafels in unieke vormen en kleuren. De bijzettafels hebben een dubbele functie; ze zijn te gebruiken als bijzettafel en als kruk. De bijzettafel is 39cm hoog en heeft een diameter van 32cm. Combineer de verschillende kleuren en vormen met elkaar of laat juist één item schitteren.

De bijzettafels zijn niet bestand tegen vorst. Wij adviseren u dan ook om ze tijdens de wintermaanden op te bergen op een droge, vorstvrije plaats.

Beknopte specificatie

Vindt u misschien ook leuk?

 • Klanten waarderen ons met een 9,1!
 • Gratis bezorging door heel Nederland
 • Inspirerende showroom in Nunspeet
 • Handgemaakt en tijdloos design
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak