MENU

Bezoek showroom

Inspiratie

LAATSTE NIEUWS

Via onze nieuwsberichten houden wij u graag op de hoogte over nieuwe producten en merken binnen ons assortiment. Daarnaast zullen we hier ook veelvuldig schrijven over interieurtrends. Inspirerende artikelen die makkelijk en ontspannen weglezen. En tussendoor zult u wat meer informatieve berichten tegenkomen, bijvoorbeeld over het schoonmaken van teakhout of het belang van een beschermhoes.

LAATSTE PROJECTEN

Wij laten u graag zien welke interieurprojecten wij recentelijk hebben mogen uitvoeren. Op deze pagina’s kunt u zich laten inspireren door de verschillende keuze’s van onze klanten. Bij een aantal projecten hebben wij in opdracht van een interieurstylist meubelen geleverd. En bij anderen zijn wij van begin tot eind samen met de klant tot het gewenste eindresultaat gekomen.

Uitgelichte merken

Naast onze eigen tuinmeubelen verkopen wij ook diverse andere merken. De mix van verschillende stijlen, materialen en designs maakt uw tuin spannend. Zo combineren we graag onze eigen houten teaktafel met de stoelen van Max & Luuk of gebruiken we een tafel van Vincent Sheppard bij onze loungestoelen. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk hierboven onze verschillende projecten of maak hier een afspraak om een keer langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij alle meubelen in verschillende combinaties en opstellingen staan.

Bryck

Bryck is een puur en degelijk Nederlands fabricaat met een unieke outdoorcollectie van hoogwaardig sunproof en neerslagvriendelijk textiel. Voor het nieuwe seizoen komen ze met een nieuw product die de eigenaresse van Bryck heeft ontworpen in samenwerking met Bertram Beerbaum van Kabaz. Wij zijn reuze benieuwd!

Bekijk alles vanBryck

Serax

Serax maakt je thuis mooier. Geeft persoonlijkheid aan je interieur. Serax is uitgegroeid tot een designplatform dat serviezen, verlichting, meubels, potten en vazen in de collectie heeft. De collecties worden wereldwijd ambachtelijk geproduceerd.

Bekijk alles vanSerax
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak