MENU

Bezoek showroom

Ook op donderdagavond zijn wij nu tot 21.00 op afspraak geopend

Maak een afspraak | Bekijk onze openingstijden

Top 10 beste loungesets

Tijd voor een nieuwe loungeset voor jouw tuin, terras of balkon? &moss heeft speciaal voor jou een top 10 samengesteld met de beste loungesets van dit moment. Van rotan tot aluminium en van rope tot teak. Laat je inspireren door de mooiste loungesets! Niet alleen geschikt voor grote tuinen, maar ook perfect voor een moderne stadstuin of terras.

Verfijnd & elegant

#10 Vergrijsde teak loungeset DAVID

We trappen de top tien af met de verfijnde teak loungeset DAVID. Deze stijlvolle en duurzame loungeset is perfect voor als je een esthetisch en elegant exterieur wil creëren. Het Belgische merk Vincent Sheppard heeft deze set namelijk met veel aandacht voor detail ontworpen. Zo zorgt de zachte, grijze beits voor een licht en eigentijds gevoel dat wordt versterkt door de slanke, elegante poten. Bovendien geven de geweven rug en touwdetails de loungeset een natuurlijke uitstraling. De all weather kussens in ton-sur-ton tinten zorgen op hun beurt weer voor extra zitcomfort.

De DAVID bestaat uit verschillende elementen, die je in staat stellen om afhankelijk van jouw wensen en buitenruimte zelf je eigen set samen te stellen. Zo is er een 2- en 3-zits bank beschikbaar, een ruime fauteuil en diverse salon- en bijzettafels. Liever een andere kleur stof? Dan is dat met ruim 15 verschillende keuzes ook zeker mogelijk!

luxe loungeset buiten KOEN
luxe loungeset tuin KOEN
Strak & speels design

#9 Luxe loungeset KOEN

Op nummer negen zien we de steunpilaar van de &moss Exclusive collectie: de luxe loungeset voor de tuin KOEN. Deze strakke, maar toch speelse set bestaat uit twee extra grote teakhouten loungebanken en een vierkante salontafel. Deze opstelling is dé nieuwe exterieur trend van dit seizoen! Bovendien kun je met een beetje creativiteit deze luxe loungeset op verschillende manieren neerzetten.

Het gerecyclede teak geeft de KOEN zijn unieke, doorleefde karakter. Naast dat dit materiaal ieder tuinmeubel 100% uniek maakt is het ook een duurzamere oplossing. Voor gerecycled teak hoeven er namelijk geen bomen te worden gekapt, doordat oude materialen een tweede leven wordt gegeven. Daarbij gaat het teak, met het juiste onderhoud, jaren mee. Win win dus!

Rustiek & royaal rotan

#8 Landelijke set EVI

Op nummer acht zien we de rustieke rotan loungeset EVI terug. Dé perfecte aanwinst voor als je een authentieke en landelijke sfeer wil creëren! De EVI bestaat uit twee rotan loungestoelen en een bijpassende rotan hocker. De rotan loungestoel doet qua design denken aan een klassieke oor fauteuil, maar dan in een hip (buiten)jasje.

De loungeset rotan is uiterst veelzijdig in gebruik. Door het royale formaat kan je samen heerlijk in de loungestoel rotan loungen. Of creëer je eigen rotan ligbed door de grote hocker als voetenbank aan te schuiven. Lounge comfort is gegarandeerd door de dikke, comfortabele loungekussens.

Minimalistisch & verfijnd

#7 Modulaire set LENTO

Geniet van ‘la dolce vita’ met de modulaire loungeset LENTO. Deze teakhouten loungeset met rope afwerking is namelijk speciaal ontworpen om rustig buiten te kunnen genieten! Door het modulaire systeem maak je de loungeset zo groot of zo klein als jij wil. Met maar liefst 7 verschillende modules en diverse bijzet- en salontafeltjes zijn er namelijk volop mogelijkheden om de LENTO om te toveren tot de beste loungeset voor jou!

Kenmerkend voor de LENTO is de mix van natuurlijk teak, tactiel touw en comfortabele kussens verenigd in een uitnodigend design. Deze mix van materialen zijn goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Daarbij geven de prominent aanwezige teakpoten en hoge geweven rug de modulaire loungeset LENTO een rijke en innemende persoonlijkheid.

modulaire loungeset LENTO
Contemporain chique

#5 Aluminium set KODO

Op zoek naar een elegante eye-catcher voor jouw exterieur? Dan is de eigentijdse aluminium loungeset KODO echt iets voor jou! De zachte rondingen in het design geven jouw tuin een warme en uitnodigende uitstraling. Bovendien gaat de set, door het gebruik van innovatieve technieken en duurzame materialen, jaren mee.

Ontwerpbureau Studio Segers heeft dan ook aan elk detail gedacht bij het ontwerpen van de KODO. Door het gebruikte aluminium materiaal is de set praktisch, handzaam en gemakkelijk te verplaatsen. Ook aan comfort is gedacht. De KODO is namelijk standaard voorzien van een mee-verende rope rugleuning en comfortabele outdoor kussens.

aluminium loungeset KODO
aluminium loungestoel KODO
Klassiek modern

#4 Rotan loungeset TYS

Normaliter heeft rotan een traditionele uitstraling, maar door het minimalistische design en het vergrijsd materiaal is de loungeset TYS helemaal van nu! Deze unieke rotan set is volledig naar eigen wens te stijlen. Zo zijn er meerdere stoffen mogelijk en kun je oneindig variëren met verschillende leuke bijzettafels.

De TYS bestaat uit premium kwaliteit Kubu rotan. Dit is klimplant die groeit in het tropisch regenwoud. Deze plant groeit niet alleen erg snel, maar is ook enorm flexibel. Doordat het rotan met beleid met de hand wordt gekapt is de belasting op het milieu minimaal. Bovendien steun je de lokale boer, doordat deze eenvoudig Kubu rotan in hun eigen boomgaard kunnen verbouwen. De TYS loungeset is daarom een ecologische en sociaal verantwoordelijke keuze!

rotan lounngeset TYS
Uniek én comfortabel

#2 Rope set LOOP

Loungeset LOOP is met recht een prachtig mooie loungeset voor iedere tuin! Door het unieke rope materiaal en haar slanke, strakke design creëert de LOOP direct een verfijnde, elegante sfeer. Geef de set een beetje kleur door de basis af te wisselen met een terracotta of indigo stoel of ga voor eenheid in een prachtige taupe of grijze tint.

De LOOP loungeset rope is verrassend comfortabel en stevig. Lounge kussens zijn zelfs overbodige luxe! Door het gebruik van top kwaliteit aluminium is de set daarbij gemakkelijk te verplaatsen naar het meest zonnige plekje in de tuin.

rope loungeset LOOP
draad tuinstoel LOOP

Het beste loungeset voor jou gevonden?

Overtuigd? Shop dan direct de beste loungesets online! Toch liever eerst nog wat verder rondneuzen? Bekijk dan ons volledige aanbod in onze webshop of kom langs in onze exclusieve showroom in Nunspeet voor nog meer inspiratie en persoonlijk advies.

Bekijk het aanbod loungesets

Bezoek aan onze showroom

Of volg ons op Pinterest voor meer inspiratie!

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?