MENU

Bezoek showroom

Ook op Goede Vrijdag & Tweede Paasdag is onze showroom geopend

Kom gezellig langs | Bekijk onze openingstijden

Wat zet je op je tuintafel? Top 7 tuintafel decoratie tips

Je bent er helemaal uit: je tuintafel kan wel wat decoratie gebruiken, maar wat ze je nu op de tuintafel? Speciaal voor jou heeft &moss daarom een lijst samengesteld met de top 7 tuintafel decoratie tips. Volop ideeën en inspiratie met de laatste trends van dit seizoen, zodat jij jouw tuintafel en exterieur naar een hoger niveau kan tillen!

Traditioneel handwerk

#7 Designer decoratie kreeft

Net even anders dan anders: deze unieke designer decoratie kreeft. Een prachtige eigentijdse accessoire ontworpen door de Nederlandse ontwerpster Anne Claire Petit en een écht bijzonder item voor op de tuintafel. De kreeft is met de hand gemaakt volgens traditionele handwerk technieken. Door het gebruik van zachte, biologische katoen heeft hij ook nog eens een hoog aaibaarheidsgehalte. Daarbij maakt dit materiaal de designer decoratie kreeft geschikt voor zowel binnen als buiten. Een perfect statement item dus voor op je tuintafel, loungebank of voor aan het zwembad.

Exclusieve tafel eyecatchers

#6 Grote decoratie schalen

Mooie decoratie schalen voor op tafel mogen natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken! Een stijlvolle decoratieve schaal kan namelijk nét voor dat beetje meer sfeer zorgen in je exterieur. Ons advies: kies voor één groot statement item of combineer een aantal schalen in dezelfde stijl voor een mooie eenheid op je tuintafel. Wil je helemaal mee met de laatste trends? Ga dan voor organisch gevormde schalen van natuurlijke materialen. In onze unieke showroom in Nunspeet vind je een wisselende collectie van unieke items. Kom eens langs en laat je inspireren!

schaal decoratie tafel
decoratie schalen voor op tafel
Tijdloos design

#4 Stijlvol Serax servies

Mooi servies kan eigenlijk ook niet ontbreken aan je luxe tuintafel! Het servies van Serax is wat ons betreft een echte aanrader. Kies voor de prachtig kleurrijke collectie ontworpen door de bekende chef Ottolenghi of ga voor tijdloos met de ‘Passe Partout’ collectie van ontwerper Vincent van Duysen. Van stijlvolle borden tot chique glazen en van unieke mokken tot tijdloze kannen. Er is enorm veel om uit te kiezen! Al het servies van Serax is van topkwaliteit, 100% uniek en een prachtige toevoeging voor op iedere (tuin)tafel.

serax servies luxe
Gezellige sfeermaker

#3 Buitenlampjes snoer

Transformeer jouw exterieur met een mooi buitenlampjes snoer! Het Belgische designer merk Vincent Sheppard heeft een uniek lichtsnoer in de collectie, welke je kunt bevestigen aan je tuintafel: LIGHT MY TABLE. Door het elegante ontwerp past het LED lichtsnoer perfect in elke buitenruimte. De warme gloed van de lampjes slinger maakt het een echte sfeermaker voor boven jouw tuintafel. Bovendien zorgt het voor een gezellige en uitnodigende uitstraling op jouw terras. De lichtslinger is eenvoudig vast te zetten door middel van tafelklemmen en gebruikt een minimale hoeveelheid stroom door het gebruik van LED.

sfeerlampjes tuin tafel
buitenlampjes snoer
Handgemaakt & uniek

#2 Grote design bloempot

Met een grote design bloempot maak je krachtig statement op je tuintafel. Laat je creativiteit de vrije loop en kies voor een plukboeket, een paar grote takken of een heerlijk geurende citroenboom. Jij bepaalt! Kies voor een mooie, natuurlijke aardewerken pot en laat hem prachtig opgaan in de rest van je exterieur. De SATO en de SUTO design bloempotten zijn hiervoor perfect! Deze duurzame tuinaccessoires zijn namelijk slijtvast, hittebestendig, kleurvast en waterdicht. Door het gaatje in de bodem kun je de planten ook direct in de pot planten en heb je geen extra pot meer nodig.

Meer tuintafel decoratie tips nodig?

We begrijpen als geen ander dat het soms best lastig kan zijn om mooie decoratie voor op je tuintafel te vinden. Anders dan binnen, moet de decoratie namelijk ook bestand zijn tegen de weersinvloeden. Mocht je naar aanleiding van dit lijstje toch nog twijfelen, meer inspiratie willen of juist op zoek zijn naar persoonlijk advies? Bekijk dan ons assortiment online of kom langs in onze showroom, dan helpen we je graag!

 

Bekijk alle tuinaccessoires

Kom langs in onze showroom

Of volg ons op Pinterest voor meer inspiratie!

  • Uniek design
  • Persoonlijk contact
  • Duurzame producten
  • Eerlijke prijzen

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak

Open Whatsapp
Stuur ons een Whatsapp
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?