MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Bryck I Stretch ligbed

Bryck I Stretch ligbed

Stretchen in je eigen comfort zone op een loungebed van BRYCK.

Lees verder >
Materiaal

Sunbrella stof

Maten (LxBxH)

180x70x35cm

Beschikbaarheid

op aanvraag

Wissen
vanaf 525,-

Meer over de Bryck Stretch ligbed

Stretchen in je eigen comfort zone op een loungebed van BRYCK. No stress. No worries. Take it easy: til op, neem mee. Klap uit en relax. Beproeft en stijlvol design voor op en top relaxen. De BRYCK Stretch heeft alles in zich om de strandsensatie van deze zomer te worden, genieten op een heerlijk loungebed van BRYCK. Geniet van de buitenlucht met een drankje, je iPad of een boek binnen handbereik. Koester spontaniteit!

BRYCK is een puur Nederlans merk met comfortabele designmeubelen voor buiten en binnen. 100% Nederlands fabricaat met een gezonde portie allure, uniek in z’n soort.  De BRYCK Loungecollectie bestaat uit de BRYCK Chair, BRYCK Couch 2- en 3-zits, BRYCK Hocker, BRYCK Stretch en de BRYCK Pillow. Daarnaast heeft Bryck een collectie accessoires ontwikkelt met o.a. de BRYCK Plaids en de BRYCK Trays. Bent u ook geïnteresseerd in het opbergen van haardhout? BRYCK heeft hiervoor een uniek Blockx Houtrek design ontwikkeld voor indoor en outdoor!

INSPIRED BY NATURE

Zij houden van de natuur. Dit is dan ook de grote inspiratiebron voor het samenstellen van het kleurenpalet voor de producten van BRYCK. De hoogwaardige Sunbrella stoffen zijn kleurvast, waterafstotend, vuil afwerend, schimmelvrij, ademend, beschermend tegen UV, onderhoudsvriendelijk en voorzien van aparte binnen kussens.

Al hoezen zijn eenvoudig te wassen op 40 graden. En ook te wisselen, voor een andere hoes uit de collectie. De producten van BRYCK zijn goed gevuld met recycling-vriendelijk, super isolerende EPS parels voor een perfecte zit.

Wij zijn trots de dealer te mogen zijn van dit prachtige merk!

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak