MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Buitenhaard The MOOD – Faber

Buitenhaard The MOOD – Faber

U maakt met de gashaard van Faber, The Mood,  een statement op uw terras of in uw tuinkamer. Een grote, niet over het hoofd te zien, buitenhaard van Corten staal.

Lees verder >
Materiaal

Corten Staal

Beschikbaarheid

op aanvraag

1.815,-

Meer over de buitenhaard The Mood – Faber

The Mood van het merk Faber is een prachtige gashaard. Niet voor binnen, maar voor buiten! U maakt met deze haard een statement op uw terras mét warmte. Tijdens de frisse zomeravonden kunt u langer buiten blijven zitten en genieten. The Mood is gemaakt van cortenstaal. Dit materiaal heeft een bruine roestkleur en wordt alleen maar mooier naarmate deze langer buiten staat.In de The Mood liggen keramische houtstammetjes of Carrara kiezels (eigen keuze die u bij de bestelling kunt aangeven). The Mood is verkrijgbaar als vrijstaande haard of inbouwmodel en u kunt kiezen tussen een front- of tunnelhaard. Bij een tunnelhaard kunt u door de kachel heen kijken. Een leuk idee om 2 delen van een terras te scheiden op een speelse manier. The Mood wordt geleverd met een aansluiting voor een gasfles, tegen een meerprijs is het ook mogelijk de haard te leveren met een aansluiting voor aardgas. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Technische details van The Mood. The Mood heeft een vermogen van 12-13 kW. De afmetingen zijn LxBxD 126x31x73cm. Rookgasafvoer ∅150 mm.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak