MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Cosi Cosiscoop Basket gaslantaarn

Cosi Cosiscoop Basket gaslantaarn

Verwelkom uw bezoek met een Cosiscoop Basket bij de voordeur. Een stijlvolle gaslantaarn!

Lees verder >
Materiaal

metaal

Maten (LxBxH)

Ø26cm, hoogte 31cm

Bijzonderheden

inclusief kiezelstenen

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

Wissen
vanaf 129,-
Opgesteld in showroom

Meer over de COSI Cosiscoop Basket gaslantaarn

Zet de Cosi Basket bij uw voordeur en verwelkom uw bezoek met een warm onthaal. De ideale sfeermaker en ook nog eens erg makkelijk in gebruik. De Cosiscoop Basket geeft een sfeervolle uitstraling aan uw terras en is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Stijlvol zwart, klassiek ivoorwit en trendy olijfgroen. De Cosiscoop Basket is werkzaam op een 190 grams gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje brandt de lantaarn ca. 5-6 uur  en geeft buiten sfeer ook licht warmte af. Van deze Cosiscoop heeft u dus avonden lang plezier.

Cosi is een eigentijds merk dat buiten beleefproducten op de markt brengt. Met al haar verschillende sfeerhaarden en vuurtafels biedt Cosi gezelligheid en warmte voor jouw terras en tuin. Geniet langer van het zomerseizoen en van de mooie momenten in het leven met Cosi. Let’s get cosi & go outside.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak