MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Cosi Cosiscoop Dome gaslantaarn

Cosi Cosiscoop Dome gaslantaarn

Een opvallende verschijning, dat is de Cosiscoop Dome zeker. Door zijn formaat en strakke afwerking geeft de Cosidome lantaarn een stijlvolle en chique beleving.

Lees verder >
Kleur

Zwart

Materiaal

metaal

Maten (LxBxH)

20x20x42cm

Bijzonderheden

inclusief kiezelstenen

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

129,-
Opgesteld in showroom

Meer over de COSI Cosiscoop Dome gaslantaarn

De Cosiscoop Dome van kwaliteitsmerk Cosi Fires is een opvallende gaslantaarn om je tuin een chique en stijlvolle beleving te geven. De lantaarn is gemaakt van metaal afgewerkt met een glazen behuizing. De combinatie zwart metaal met de glazen kap maakt de gaslantaarn een strakke eye-catcher voor buiten. De Cosiscoop is ideaal voor gebruik buitenshuis, vooral wanneer het sneller donker wordt.

De Cosiscoop is werkzaam op een 190 grams gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje brandt de lantaarn ca. 5-6 uur  en geeft buiten sfeer ook licht warmte af. Van deze Cosiscoop heeft u dus avonden lang plezier.

Enjoy the moments of life!

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak