MENU

Bezoek showroom

DISC terrasverwarmer – Heatsail en Piet Boon

DISC terrasverwarmer – Heatsail en Piet Boon

Materiaal

Corten Staal

Hoogte

250cm

Wissen
4.995.00
Opgesteld in showroom
Stel uw vraag

Meer over de DISC terrasverwarmer ontworpen door Piet Boon

De Nederlandse ontwerper Piet Boon heeft een terrasverwarmer ontworpen voor Heatsail. Deze DISC Dome® terrasverwarmer verhoogt het comfort van het buitenleven en verlengt het buitenseizoen.

De wens om meer tijd buiten door te brengen, gedurende alle seizoenen, vraagt om producten die dit comfort kunnen bieden. Met dit object worden de dagen verlengd en biedt het ontwerp naast functionaliteit een schoonheid die harmonieus op gaat in zijn omgeving. De technische kern van Heatsail, is de lamp met geïntegreerd verwarmingssysteem. Een tijdloze verlichting mét verwarming voor uw tuin of terras.

Studio Piet Boon en Heatsail hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat is de ‘DISC’. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail wordt in dit product moeiteloos gecombineerd met het design van Studio Piet Boon. Door met proporties te spelen, te kijken naar specifieke esthetische verhouding en vorm, heeft het ontwerp zijn geheel eigen Piet Boon handschrift gekregen. De verschillende componenten zijn van roestvrij staal en aluminium, geschikt voor alle weersomstandigheden. De ‘DISC’ is verkrijgbaar in vier ingetogen kleuren, passend bij het Piet Boon kleurenpallet.

Over Heatsail

Heatsail is een Belgisch designbedrijf dat de luxe verlichtings-, verwarmings- en koeling objecten opnieuw heeft gedefinieerd. Het bedrijf creëert, door zijn langdurige ervaringen met de outdoor producten, duurzame designobjecten om de momenten van een mooie dag te verlengen. Heatsail is opgericht in 2012 en implementeert het Belgisch Vakmanschap in de volle zin van het woord. De objecten die ontworpen en geproduceerd worden dienen functioneel en esthetisch te zijn, en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame levensstijl.

 

 

Beknopte specificatie

Vindt u misschien ook leuk?

 • Klanten waarderen ons met een 9,1!
 • Gratis bezorging door heel Nederland
 • Inspirerende showroom in Nunspeet
 • Handgemaakt en tijdloos design
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak