MENU

Visit showroom
terras advice royal design
tailor-made terrace advice
Feel free to

contact us

Customers rate us with a 9.1!

View reviews (73)

Showroom open

Opening hours

Showroom address

Pascalweg 17
8071 SE Nunspeet

+31 (0)341 250 204
info@royaldesign.nl

 

You are always more than welcome in our inspiring showroom in Nunspeet! Do you have any questions? Or would you like to schedule an appointment? Feel free to contact us.

What our customers say:

10
Danielle
Epse
02-07-2022
Prachtige collectie met een goed advies. Gastvrij en enorm vriendelijk. Onze bestelling kwam keurig op tijd en we zijn enorm blij met de gemaakte keuzes. Komen graag nog eens terug!
9
Remco Memelink
Winterswijk
21-06-2022
Na een aantal weken blootstellen aan de natuur worden worden de tafel en de bank mooier van kleur en blijkt de uitstekende kwaliteit. We hebben er veel plezier van.
10
Jan en Evelien
Putten
17-06-2022
Wij zijn via internet bij Royal design terecht gekomen. Vervolgens zijn we naar de winkel gegaan waar heel veel items staan opgesteld en de keuze was dan ook erg uitgebreid. De service was heel goed en we zijn dan ook heel erg blij met onze aankopen. Levering is ook goed geregeld met eigen chauffeur.
See all
10
Heleen
Kampen
23-05-2022
Wat een prachtige meubelen!
  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak