MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Gietijzeren tuinmeubelen

Tijdloos design

Gietijzeren tuinmeubelen

U herkent ze meteen, de klassieke gietijzeren tuinmeubelen van Royal Design! U ziet het gietijzeren onderstel. U voelt de zware kwaliteit. U proeft de sfeer van het rijke buitenleven. De gietijzeren meubelen doen denken aan vervlogen tijden. Het ontwerp is nog net als honderden jaren geleden, maar wel met de kwaliteitseisen van nu. Het gietijzeren onderstel is voorzien van een ijzersterke zwarte poedercoating, de hardhouten planken zijn voorzien van diverse laklagen. Het verfprocedé is in samenwerking met experts ontwikkeld.  Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling heeft u een onderhoudsarm en weerbestendig tuinmeubel voor op uw terras. Een lange levensduur is gegarandeerd.

Beken kleur

Zoekt u een extra lange tuintafel op maat, een compacte tuinbank? Naast de standaard afmetingen uit ons assortiment, maakt Royal Design alle gietijzeren tuinmeubelen ook op maat, in ieder gewenst formaat én in de kleur van uw keuze. U hoeft aan de uitstraling geen concessies te doen. De gietijzeren tuintafels, tuinbanken en tuinstoelen van Royal Design worden geschilderd in één van de authentieke standaardkleuren óf een RAL-kleur naar wens. De authentieke kleuren waarin de gietijzeren meubelen leverbaar zijn, zijn Nacht Blauw, Kerken Grijs, Grachten Groen en Parel Wit. Op de gietijzeren tuinmeubelen zit een levertijd van +/- 6 weken, mits wij de juiste kleur en lengte op voorraad hebben staan. Bel of mail ons voor de informatie betreffende de voorraad. Wilt u de gietijzeren tuinmeubelen eerst zien en voelen? U bent van harte welkom in onze showroom in Nunspeet.

Productie en bezorging in eigen beheer

Bij Royal Design hebben we alle expertises onder één dak. Van productontwikkeling tot assemblage en logistiek. Elke tuintafel, tuinbank of tuinstoel wordt met de hand gemonteerd. Uiteraard voorzien van RVS bevestigingsmateriaal. Om er zeker van te zijn dat de meubelen op de juiste manier afgeleverd worden, houden we ook het transport in eigen beheer.

Meubelen met karakter

De klassieke gietijzeren meubelen passen goed bij jaren-30 huizen. Als compleet set, maar ook slechts een bankje in de voortuin geeft uw huis nóg meer karakter. Veel gietijzeren tuinmeubelen uit de collectie van Royal Design hebben inmiddels een welverdiende plek gekregen bij monumentale grachtenpanden. Het geeft de tuin een elegante en passende klassieke uitstraling.

De gietijzeren park- tuinbanken van Royal Design worden toegepast in (semi-) openbare en besloten ruimtes. De klassieke modellen met hedendaags zitcomfort zijn duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De gietijzeren park- en tuinbanken ogen stijlvol en onderstrepen het unieke en monumentale karakter van de omgeving.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak