MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Gietijzeren tuinbanken

Tijdloos design

Gietijzeren tuinbanken

Maak kennis met de unieke collectie gietijzeren tuinbanken van Royal Design. Uw keuze voor onze gietijzeren tuinbanken betekent jarenlang genieten. Zowel de materialen als de constructie- en behandelmethode garanderen een lange levensduur. De hardhouten tuinbanken hebben een stevige basis van gietijzer.

Kleur kiezen

U kiest uw eigen kleur voor uw gietijzeren tuinbank; naast de standaard kleuren Grachten Groen, Nacht Blauw, Kerken Grijs en Parel Wit leveren wij alle RAL kleuren.

Onderhoudsvriendelijk en weerbestendig

Als er ondanks al onze goede zorgen toch een onderdeel van deze klassieke gietijzeren tuinbanken vervangen moet worden dan is dat altijd mogelijk. Over het onderhoud kunnen we kort zijn. U hoeft de gietijzeren tuinbanken eigenlijk alleen maar schoon te maken met water en een sopje. Om de zachte glans van de lak van de hardhouten tuinbank te behouden is het aan te raden het hout 1 à 2 keer per jaar in te wrijven met autowas.

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen uiteraard dat u voor de aankoop van zo’n luxe gietijzeren tuinbank eerst de rijkdom hiervan wilt ervaren. U wilt even zitten en de gietijzeren armleuningen voelen. Kom proef zitten in onze showroom.