MENU

Bezoek showroom

Gietijzeren tuinstoelen

2 resultaten

Tijdloos design

Gietijzeren tuinstoelen

Maak kennis met de unieke collectie gietijzeren tuinstoelen van Royal Design. De basis voor de luxe gietijzeren tuinstoelen wordt gevormd door de beste kwaliteit hardhout in combinatie met gietijzer. Het met zorg gekozen hardhout beschermen we optimaal. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak en passen meerdere lagen toe tijdens het verfprocedé. Voor deze klassieke tuinstoelen is hiermee een lange levensduur gegarandeerd. Een tuinstoel met een elegant en tijdloos ontwerp, maar met de kwaliteitseisen en het zitcomfort van deze tijd.

Stijlvolle tuinstoel met monumentale uitstraling

De gietijzeren armleuningen geven deze tuinstoel een stijlvolle en elegante uitstraling. Een gietijzeren tuinstoel doet denken aan vervlogen tijden en monumentale panden. Plaats de stoelen aan de lange gietijzeren tuintafel uit dezelfde collectie en u maakt een stijlvol statement met uw terrasmeubilair. Ze staan ook als gietijzeren tuinsets op onze webshop. Of heeft u een zonnig plekje in de tuin en wilt u een idyllisch hoekje creëren? Plaats dan twee klassieke gietijzeren tuinstoelen met de gietijzeren bijzettafel bij elkaar en u heeft een heerlijke plek om ‘s ochtends uw eerste kopje koffie te drinken.

De kleuren voor de gietijzeren tuinstoelen zijn authentiek Grachten Groen, Nacht Blauw, Kerken Grijs en Parel Wit. Wilt u uw tuinstoel graag geschilderd hebben in dezelfde kleur als uw woning? Geef het juiste RAL nummer door en wij zorgen dat uw gietijzeren tuinstoel perfect past bij uw woning. Op de gietijzeren tuinmeubelen zit een levertijd van +/- 6 weken, mits wij de juiste kleur en lengte op voorraad hebben staan. Bel of mail ons voor de informatie betreffende de voorraad.

Onderhoud van de gietijzeren tuinstoel

Het onderhouden van de klassieke gietijzeren tuinstoelen is eenvoudig, goed schoonmaken volstaat. De tuinmeubelen van Royal Design hebben niet veel onderhoud nodig. Het gietijzer wordt door een hoogglans zwarte poedercoating beschermd tegen aantasting van vocht. Het hardhout is voorzien van maar liefst vier laklagen. Daarom kunnen de gietijzeren tuinmeubelen van ROYAL DESIGN het hele jaar door buiten blijven staan. Een paar tips om uw tuinmeubelen in optimale conditie te houden: Maak uw meubelen geregeld en na elk gebruik schoon met lauwwarm water en eventueel een scheutje autoshampoo. Het hout van de tuinstoelen kunt u eventueel 1 tot 2 keer per jaar inwrijven met autowas.

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen uiteraard dat u voor de aankoop van zo’n luxe gietijzeren tuinstoel eerst de rijkdom hiervan wilt ervaren. Misschien wilt u de stoel combineren met een gietijzeren tuintafel en/of gietijzeren tuinbank. De complete collectie vindt u in onze showroom. Wij nodigen u van harte uit om proef te komen zitten in onze showroom.

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak