MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Gietijzeren tuinstoelen

2 resultaten

Tijdloos design

Gietijzeren tuinstoelen

Maak kennis met de unieke collectie gietijzeren tuinstoelen van Royal Design. De basis voor de luxe gietijzeren tuinstoelen wordt gevormd door de beste kwaliteit hardhout in combinatie met gietijzer. Het met zorg gekozen Irokohout beschermen we optimaal. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak en passen meerdere lagen toe tijdens het verfprocedé. Voor deze klassieke tuinstoelen is hiermee een lange levensduur gegarandeerd.

Op maat gemaakt

Ieder type gietijzeren tuinstoel bij Royal Design kunnen wij geheel op maat maken. Klik daarvoor op jouw favoriete stoel en vraag meer informatie op.

Kleur kiezen

De kleur  voor de gietijzeren tuinstoel kiest uzelf; naast de standaard kleuren Grachten Groen, Nacht Blauw, Kerken Grijs en Parel Wit leveren wij alle RAL kleuren. Wilt u uw tuinstoel graag geschilderd hebben in dezelfde kleur als uw woning? Geef het juiste RAL nummer door en wij zorgen dat uw tuinstoel perfect past bij uw huis.

Onderhoud

Het onderhouden van de klassieke gietijzeren tuinstoelen is eenvoudig, schoonmaken volstaat. De tuinmeubelen van Royal Design hebben niet veel onderhoud nodig. Het gietijzer wordt door een hoogglans zwarte poedercoating beschermd tegen aantasting van vocht. Het Iroko hardhout is voorzien van maar liefst vier laklagen. Daarom kunnen de gietijzeren tuinmeubelen van ROYAL DESIGN het hele jaar door buiten blijven staan. Een paar tips om uw tuinmeubelen in optimale conditie te houden: Maak uw meubelen geregeld en na elk gebruik schoon met lauwwarm water en eventueel een scheutje autoshampoo. Het hout van de tuinstoelen kunt u eventueel 1 tot 2 keer per jaar inwrijven met autowas.

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen uiteraard dat u voor de aankoop van zo’n luxe gietijzeren tuinstoel eerst de rijkdom hiervan wilt ervaren. U wilt even zitten en de gietijzeren armleuningen voelen. Wij nodigen u van harte uit om proef te komen zitten in onze showroom.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak