MENU

Bezoek showroom

Ook in de zomerperiode geopend

Bekijk onze openingstijden | Bekijk direct onze collectie

Low Dining tuinmeubelen

Luxe uitstraling

Low Dining

De collectie teak tuinmeubelen van Royal Design typeert zich als eigenwijs met karakter. Naast deze sterke basiscollectie, waarmee u uw buitenomgeving stijlvol kunt inrichten, is Royal Design continu bezig om deze basiscollectie te verrijken met verrassende nieuwe modellen. Hierbij laat Royal Design zich graag inspireren door andere landen en culturen. Zo worden bijvoorbeeld de teak tuinmeubelen met de hand gemaakt in Indonesië en was Royal Design er als één van de eersten bij toen de nieuwe trend “low dining” vanuit Azië kwam overwaaien. Dé mix tussen op normale hoogte tafelen en loungen.

De Low Dining tuinmeubelen uit de collectie van Royal Design kenmerken zich door de royale fauteuils en banken gecombineerd met comfortabele kussens. Hierdoor creëert u tuinmeubelen met een luxe uitstraling. De kleur van de kussens kunt u zelf uitkiezen in onze showroom. U heeft de keuze uit de meest prachtige stoffen, van effen tot grovere geweven buitenstoffen. De basis van de Low Dining tuinset is van gerecycled teak. Teak is een harde houtsoort met natuurlijke waterafstotende eigenschappen. Teak zal zodra het buiten komt te staan vergrijzen. Teak heeft nauwelijks onderhoud nodig. Met ons teak onderhoudspakket houdt u uw tuinset in goede conditie.

Verrassende collectie tuinmeubelen

Royal Design heeft naast de low dining collectie ook een mooie verrassende collectie lounge tuinmeubelen. Loungemeubelen van teak van het eigen label, maar ook de ultiem relaxte lounge meubelen van Bryck zijn in onze collectie opgenomen. Een nieuw zomerseizoen is weer vaak een reden om iets nieuws aan te schaffen voor de tuin. We zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe merken om onze collectie mee uit te breiden. Van klein en nog onbekend tot wereldwijd gerenommeerd, als wij het bijzonder en goed genoeg vinden voor u, kopen we het in. Maak kennis met al onze mooie merken outdoor meubelen.

Bekijk de collectie exclusieve tuinmeubelen hier op de website en plan uw bezoek aan de showroom te Nunspeet om u te laten inspireren.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak