MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Rotan tuinmeubelen

Rustig & tijdloos

Exclusieve rieten tuinmeubelen

Met de exclusieve collectie rieten tuinmeubelen van Royal Design, creëert u een rustige en tijdloze sfeer in uw tuin en op uw terras. Rieten meubelen geven een ruimte, zowel binnen als buiten, een serene en tijdloze uitstraling. De structuur van dit natuurlijke materiaal verlevendigt uw terras met haar aanwezigheid. In onze collectie combineren wij dit unieke materiaal met mooie stevige kussens in natuurlijke tinten. Het contrast tussen het natuurlijk riet en de comfortabele kussens geeft een rijk gevoel. Combineer de rieten tuinmeubels met andere natuurlijke materialen, zoals een teakhouten tuintafel en kussens met zachte stoffen in naturel tinten. In de sfeervolle showroom van Royal Design op de Veluwe vindt u een ruime en authentieke collectie vergrijsde rieten meubelen.

Waan u aan de Franse Rivièra. Met zicht op de Middellandse Zee, een witgekalkte villa en op de terrassen rieten meubelen met mooie dikke kussens. Ziet u het voor u? En voelt u de warme zeebries? Met rieten tuinmeubelen behoudt u de lichtheid en gratie van het zuiden. In de collectie van Royal Design vindt u de rieten tuinmeubelen die u nodig heeft om deze sfeer te creëren. De afmetingen van de meubelen zijn royaal en chique. Royal Design nodigt u van harte uit om de showroom te bezoeken en de collectie te bekijken.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak