MENU

Bezoek showroom

Tijdelijk op zaterdag geopend op afspraak

Verzekerd van alle tijd en aandacht van onze styliste? | Maak een afspraak voor Private Shopping

Rotan tuinmeubelen

Rustig & tijdloos

Rotan tuinmeubelen buiten: exclusief design

Met de exclusieve collectie rotan tuinmeubelen van Royal Design, creëert u een rustige en tijdloze sfeer in uw tuin en op uw terras. Rotan meubelen geven een ruimte, zowel binnen als buiten, een serene en tijdloze uitstraling. De structuur van dit natuurlijke materiaal verlevendigt bovendien uw terras met haar aanwezigheid. In onze collectie combineren wij dit unieke materiaal met mooie stevige outdoor kussens in natuurlijke tinten. Het contrast tussen het natuurlijk riet en de comfortabele all weather kussens geeft daarnaast een rijk gevoel.

 

Onderhoud van rieten tuinmeubelen

Onze gevlochten rieten meubelen zijn gemaakt van het meest kwalitatieve KUBU rattan. Riet is een natuurlijk product en zal met de tijd vergrijzen. Eenvoudig reinigen met water en zachte zeep, 2 maal per jaar, volstaat. De rieten tuinmeubelen kunnen het hele jaar buiten blijven bestaan, behalve bij sneeuwval. Wanneer er sneeuw is gevallen adviseren we de tuinmeubelen af te dekken of op te bergen. Rieten tuinmeubelen zullen in der loop der tijd gaan vergrijzen.

 

Op maat gemaakte outdoor kussens in uw rotan tuinmeubelen

Voor de kussens in onze rotan tuinmeubelen gebruiken we luxe stoffen. Deze zijn zo fraai qua weving en dessin dat ze niet meer van gewone meubelstoffen te onderscheiden zijn. De kussens kunnen tegen een regenbui, maar we adviseren ze af te dekken of op te bergen bij hevige regenval. Voor onze rotan collectie maken we gebruik van twee verschillende kleuren stoffen, namelijk black & stone.

 

Bekijk alle tuinmeubelen rotan in onze showroom

In onze showroom hebben wij een nieuwe ruimte gecreëerd waarin wij onze ruime en authentieke collectie rotan tuinmeubelen presenteren. Zo staan er bijvoorbeeld rotan tuinsets, rotan loungesets, rotan tuinstoelen, rotan tuinbanken en rotan ligbedden voor buiten. Kortom, genoeg keuze! In onze showroom hopen wij u verder te inspireren met verrassende opstellingen en luxe accessoires voor in uw tuin.

Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak