MENU

Bezoek showroom

I.v.m. COVID-19 is onze showroom gesloten t/m 2 maart. U kunt wel bestellen & afhalen!

Shop online of krijg persoonlijk advies via videocall | U kunt ons telefonisch en via mail bereiken

Rotan tuinmeubelen

Rustig & tijdloos

Rotan tuinmeubelen: exclusief design

Met de exclusieve collectie rotan tuinmeubelen van Royal Design, creëert u een rustige en tijdloze sfeer in uw tuin en op uw terras. Rieten meubelen geven een ruimte, zowel binnen als buiten, een serene en tijdloze uitstraling. De structuur van dit natuurlijke materiaal verlevendigt bovendien uw terras met haar aanwezigheid. In onze collectie combineren wij dit unieke materiaal met mooie stevige outdoor kussens in natuurlijke tinten. Het contrast tussen het natuurlijk riet en de comfortabele all weather kussens geeft daarnaast een rijk gevoel. Combineer een rotan tuinstoel met andere natuurlijke materialen, zoals een teakhouten tuintafel. Of een rotan tuinbank met een aluminium bijzettafel. In de sfeervolle showroom van Royal Design in Nunspeet vindt u een ruime en authentieke collectie vergrijsde rieten meubelen.

In onze showroom hebben wij een hele nieuwe ruimte gecreëerd waarin wij onze rieten tuinmeubelen presenteren. Zo staat er bijvoorbeeld twee keer een rotan ligbed met luxe parasol. Hier hopen wij onze klanten te inspireren! Een tuinbank van riet staat ook erg mooi met een roestkleur kussen. Maar u kunt ook kiezen om een rieten tuinstoel te combineren met taupe of bruine kussens. Op deze pagina krijgt u een idee van onze nieuwe ruimte. Wij hopen u te mogen verwelkomen!

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak