MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Teak lounge hockers

4 resultaten

Tijdloos design

Teak lounge hockers

Maak kennis met de unieke collectie teak lounge hockers van Royal Design. Bekijk onze collectie en kom proef zitten in onze showroom.

Multifunctionele hocker

Een hocker is een veelzijdig meubelstuk en een uitstekende aanvulling op uw loungeset. Dit meubelstuk kan op verschillende manieren gebruikt worden. Als eerste natuurlijk als salontafel. De hockers in de collectie van Royal Design zijn royaal en bieden voldoende ruimte voor alle hapjes en drankjes. De multifunctionele hocker kan ook gebruikt worden als voetenbank. Wilt u een avond heerlijk ontspannen, schuif dan de hocker tegen de loungebank aan en met het bijpassende kussen heeft u een heerlijke voetensteun. De hockers in de collectie van Royal Design sluiten perfect aan bij de desbetreffende serie loungemeubelen. U kunt de hocker dan ook gebruiken als verlengstuk van uw loungeset of als extra zitplek, mocht u ineens veel vrienden op bezoek krijgen.

Bekijk de collectie loungebanken en ontdek welke hocker past bij uw stijl.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak