MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Teak loungestoelen

Tijdloos design

Teak loungestoelen

De collectie teak loungestoelen van Royal Design zijn terecht uniek te noemen. Doordat alle modellen in eigen beheer worden geproduceerd, bent u verzekerd van een unieke design loungestoel. Met natuurlijke en eerlijke materialen worden design en comfort bij elkaar gebracht. De teak loungestoelen uit de collectie van Royal Design stralen een stoere eenvoud uit.

Comfortabel loungen

Gecombineerd met dikke, luxe kussens kunt u uw zomeravonden uiterst comfortabel doorbrengen. Wij bieden u de mogelijkheid uw kussens voor uw teak loungestoelen op maat te laten maken. Wij werken graag met de exclusieve buitenstoffen van Sunbrella. Sunbrella is een slijtvaste buitenstof, verkrijgbaar in tal van kleuren en structuren. De stoffen voelen heerlijk zacht en comfortabel aan. Deze buitenstoffen zijn bestand tegen een regenbui, verkleuren niet in de zon en zijn vuilafstotend. Alle hoezen zijn uitwasbaar. Voor de maatwerk kussens werken we samen met een gerenommeerd atelier in Nederland. Zij zorgen voor een perfecte afwerking van uw loungekussens. Dit geeft uw loungeset een zeer luxe uitstraling en garandeert een hoog zitcomfort. Laat u inspireren en bezoek onze showroom. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Loungestoelen van gerecycled teakhout

De teak loungestoelen uit de collectie van Royal Design worden voornamelijk gemaakt van gerecycled teakhout. Buitenmeubelen van teakhout zijn zeer sterk en duurzaam. Teak is een vettige houtsoort en van nature al enigszins waterafstotend. Hierdoor droogt het buiten minder snel uit dan andere houtsoorten. U kunt uw teak loungestoel dan ook het hele jaar door buiten laten staan. De loungestoelen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden! Het is mogelijk dat er kleine scheurtjes in het buitenmeubilair ontstaan. Dit is niet iets om u ongerust over te maken, maar een natuurlijk werkingsproces.

Onbehandeld teakhout zal geleidelijk aan vergrijzen, zodra het buiten komt te staan. Wij adviseren u, uw teak loungestoelen regelmatig te reinigen met de Royal Design Teak Cleaner. Deze cleaner reinigt het teak tot diep in de vezels en uw teakmeubel weer een frisse uitstraling. De Royal Design Teak Protector verzadigt het teak, zodat het ondoordringbaar wordt voor vloeistoffen en vuil.

Unieke collectie teak lounge tuinmeubelen

De collectie teak loungestoelen is een greep uit de totale collectie unieke teak lounge tuinmeubelen van Royal Design. Bekijk onze collectie en kom proef zitten in onze showroom.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak