MENU

Bezoek showroom

Teak tuinbanken

Eigen uitstraling

Teak tuinbanken

Koffiedrinken, tafelen, borrelen, huiswerk maken, alles kan buiten op de tuinbanken van Royal Design. Royal Design heeft een unieke collectie tuinbanken. Zij onderscheiden zich door het bijzondere en unieke design. U vindt bij Royal Design teak tuinbanken met rugleuning en zonder rugleuning. Tuinbanken die geschikt zijn voor aan tafel. Bij alle tuinbanken is dan ook gelijk een passende tuintafel, uiteraard in teakhout, leverbaar. Maar ook vindt u bij Royal Design een exclusieve collectie lounge tuinbanken.

U heeft bij ons de vrijheid om helemaal uw eigen tuinset samen te stellen. Lange tuinbanken zonder rugleuning om zoveel mogelijk plek te bieden aan familie en vrienden. Hoe leuk is het om te kiezen voor een lange tuintafel met twee banken zonder rugleuning. De tuinbanken zijn zo gemaakt dat ze precies onder de tafel passen en zo weinig ruimte in beslag nemen. Strak en functioneel. Wilt u meer comfort en ook lekker aan tafel kunnen loungen? Ga dan voor een teakhouten tuinbank met rugleuning. Natuurlijk hoort daar een fijn en comfortabel kussenset bij om zo optimaal te kunnen zitten en genieten.

Het is bij Royal Design vanzelfsprekend gebruik te maken van uitsluitend gecertificeerd teakhout voor de tuinmeubelen. Er wordt door ons veel aandacht besteed aan de constructie van de banken en de overige tuinmeubelen. De meubelen moeten stevig zijn, duurzaam, geschikt voor alle weersomstandigheden. Dit uit zich in de eerste plaats door het gebruik van goede kwaliteit teakhout, maar ook de dikte van de houten balken en de bevestigingsmaterialen. Een tuinbank van teak is een goede keuze, aangezien teakhout een harde houtsoort is met natuurlijke waterafstotende eigenschappen. Een tuinbank geeft u jarenlang plezier met weinig onderhoud. De teak loungebanken zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen behandeld worden met de teak reinigingsproducten van Royal Design.

Wilt u meer weten over onze collectie teak tuinbanken en wilt u graag proefzitten? Plan dan uw bezoek aan onze showroom in Nunspeet om u te laten inspireren.

 

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak