MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Fermob – Balad mini tafellamp

Fermob – Balad mini tafellamp

De vrolijk gekleurde Fermob Balad outdoorlamp is nu ook verkrijgbaar in een mini versie. Per 3 stuks.

Lees verder >
Materiaal

aluminium

Maten (LxBxH)

H12

Wissen
vanaf 156,-
Opgesteld in showroom

Meer over de Fermob Balad mini tafellamp

De Balad-lamp collectie van Fermob heeft nu een grote, kleine en een ook een mini versie! De mini Balad lamp is 12 cm hoog en vindt overal wel een plekje op de tuintafel of in de vensterbank. Verkrijgbaar als set van 3 lampjes in 6 kleuren. De Balad lampjes hebben 2 helderheidsstanden en 3 verschillende kleurtemperaturen: van sfeervol kaarslicht, warmwit tot koelwit. Na 3,5 uur opladen via de USB kabel brandt de lamp 10 tot 14 uur. De vrolijk gekleurde Fermob Balad outdoorlampen passen in elke tuin en op elk terras. Ze zijn oplaadbaar door middel van een USB-aansluiting. Door z’n handvat is de lamp makkelijk te verplaatsen of op te hangen in een boom.

FERMOB et ROYAL DESIGN

Al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. We hebben het over het franse merk Fermob. Zij ontwerpen en produceren hun tuinmeubelen zelf. Dit heeft geresulteerd in ee prachtige kleurrijke collectie buitenmeubelen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Fermob meubelen kun je dus met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan. De Luxembourg stoel is het meest herkenbare product van Fermob en laat ook meteen een belangrijk kenmerk van Fermob zien: kleur. Fermob biedt als enig merk in exclusieve buitenmeubelen een standaard keuze uit maar liefst 24 kleuren. Daarnaast zijn de producten van Fermob stapelbaar en perfect te gebruiken in de tuin of op een terras. Wij zijn trots dit merk te mogen toevoegen aan onze zorgvuldig geselecteerde tuinmeubelen collectie.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak