MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Fermob – Luxembourg armstoel

Fermob – Luxembourg armstoel

Deze kleurrijke tuinstoel met armleuningen is ideaal op uw terras. Comfortabel en lichtgewicht om makkelijk te verplaatsen. Verkrijgbaar in 24 kleuren. Het ontwerp van de Fermob Luxembourg is een reproductie van de vroegere stoelen uit Jardin du Luxembourg, het populaire park in Parijs.

Lees verder >
Materiaal

aluminium

Maten (LxBxH)

57x66x88cm, zithoogte 49cm

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

Wissen
vanaf 285,-
Opgesteld in showroom

Meer over de Fermob Luxembourg armstoel

Ideaal deze Luxembourg met armleuningen. Deze Parijse parkstoel komt uit de collectie van het Franse merk Fermob. Het betreft een onderhoudsvriendelijke reproductie van de authentieke stoel uit “Jardin du Luxembourg”. De tuinstoel is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in 24 kleuren. Ze staan prachtig aan de ALFA tuintafel uit de collectie van ROYAL DESIGN. Als tip geven we je mee; mix eens verschillende kleuren door elkaar heen!

FERMOB

Het Franse tuinmeubelenmerk Fermob legde zich oorspronkelijk toe op het vervaardigen van hoogwaardig aluminium producten. In 1989, na de overname door Bernard Reybier, is Fermob een nieuwe weg ingeslagen. Fermob ging onder andere samenwerken met bekende designers voor de ontwerpen. Mede hierdoor heeft Fermob naam gemaakt en is het als bedrijf inmiddels verachtvoudigd. De Luxembourg stoel is het meest herkenbare product van Fermob en laat ook meteen een belangrijk kenmerk van Fermob zien: kleur. Fermob biedt als enig merk in exclusieve buitenmeubelen een standaard keuze uit maar liefst 24 kleuren. Daarnaast zijn de producten van Fermob stapelbaar en perfect te gebruiken in de tuin of op een terras.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak