MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Fermob – Luxembourg Duo lounge armstoel

Sale

Fermob – Luxembourg Duo lounge armstoel

Een heerlijke comfortabel lounge armstoel uit de collectie van het franse Fermob. Lichtgewicht zodat u de stoel makkelijk kunt verplaatsen. Verkrijgbaar in 24 kleuren.

Lees verder >
Materiaal

aluminium

Maten (LxBxH)

57x66x88cm, zithoogte 49cm

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

Wissen
vanaf 475,-
Opgesteld in showroom

Meer over de Fermob Luxembourg DUO lounge armstoel

Een heerlijk zit heeft deze eigentijdse duo lounge armstoel uit de collectie Luxembourg van het Franse merk Fermob. Hoe leuk is het om met z’n tweetjes in deze stoel te genieten van het buitenleven. Het betreft een onderhoudsvriendelijke reproductie van de authentieke stoel uit “Jardin du Luxembourg”. De lounge tuinstoel is gemaakt van aluminium, dus lekker licht en handig om te verplaatsen. En bovendien verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren. Combineer dit meubel ook eens met de andere meubels uit de Fermob Luxembourg collectie.

FERMOB

Het Franse tuinmeubelenmerk Fermob legde zich oorspronkelijk toe op het vervaardigen van hoogwaardig aluminium producten. In 1989, na de overname door Bernard Reybier, is Fermob een nieuwe weg ingeslagen. Fermob ging onder andere samenwerken met bekende designers voor de ontwerpen. Mede hierdoor heeft Fermob naam gemaakt en is het als bedrijf inmiddels verachtvoudigd. De Luxembourg stoel is het meest herkenbare product van Fermob en laat ook meteen een belangrijk kenmerk van Fermob zien: kleur. Fermob biedt als enig merk in exclusieve buitenmeubelen een standaard keuze uit maar liefst 24 kleuren. Daarnaast zijn de producten van Fermob stapelbaar en perfect te gebruiken in de tuin of op een terras.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak