MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Fermob – Luxembourg stoel

Fermob – Luxembourg stoel

Deze kleurrijke tuinstoel van het luxe franse merk Fermob vrolijkt iedere tuin op. Kies voor een felle kleur om een statement te maken of ga voor een rustige tint.

Lees verder >
Materiaal

aluminium

Maten (LxBxH)

57x49x88cm, zithoogte 49cm

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

Wissen
vanaf 225,-
Opgesteld in showroom

Meer over de Fermob Luxembourg stoel

De Luxembourg zonder armleuningen is een Parijse parkstoel uit de collectie van het Franse merk Fermob. Het betreft een onderhoudsvriendelijke reproductie van de authentieke stoel uit “Jardin du Luxembourg”. Deze stapelbare tuinstoel is gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in 24 kleuren.

FERMOB

Het Franse tuinmeubelenmerk Fermob legde zich oorspronkelijk toe op het vervaardigen van hoogwaardig aluminium producten. In 1989, na de overname door Bernard Reybier, is Fermob een nieuwe weg ingeslagen. Fermob ging onder andere samenwerken met bekende designers voor de ontwerpen. Mede hierdoor heeft Fermob naam gemaakt en is het als bedrijf inmiddels verachtvoudigd. De Luxembourg stoel is het meest herkenbare product van Fermob en laat ook meteen een belangrijk kenmerk van Fermob zien: kleur. Fermob biedt als enig merk in exclusieve buitenmeubelen een standaard keuze uit maar liefst 24 kleuren. Daarnaast zijn de producten van Fermob stapelbaar en perfect te gebruiken in de tuin of op een terras.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak