MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Fermob – Luxembourg tuintafel

Fermob – Luxembourg tuintafel

Geniet van het buitenleven en probeer zo vaak mogelijk buiten te ontbijten, te lunchen en te dineren. Het kan met de Fermob Luxembourg tuintafel.

Lees verder >
Materiaal

aluminium

Beschikbaarheid

op aanvraag

Wissen
vanaf 700,-
Opgesteld in showroom
Op wensenlijst
Op wensenlijst

Meer over de Fermob Luxembourg tuintafel

Geniet van het buitenleven en probeer zo vaak mogelijk buiten te ontbijten, te lunchen en te dineren. Het kan met de Fermob Luxembourg tuintafel. Doordat het materiaal weerbestendig is, hoeft de tuintafel niet naar binnen gehaald te worden en staat hij dus 24/7 voor je klaar! De Fermob tuintafel is gemaakt van lichtgewicht aluminium en verkrijgbaar in maar liefst 24 kleuren.

FERMOB et ROYAL DESIGN
Al 25 jaar dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. We hebben het over het franse merk Fermob. Zij ontwerpen en produceren hun tuinmeubelen zelf. Dit heeft geresulteerd in een prachtige kleurrijke collectie buitenmeubelen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Fermob meubelen kun je dus met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan. De Luxembourg stoel is het meest herkenbare product van Fermob en laat ook meteen een belangrijk kenmerk van Fermob zien: kleur. Fermob biedt als enig merk in exclusieve buitenmeubelen een standaard keuze uit maar liefst 24 kleuren. Daarnaast zijn de producten van Fermob stapelbaar en perfect te gebruiken in de tuin of op een terras. Wij zijn trots dit merk te mogen toevoegen aan onze zorgvuldig geselecteerde tuinmeubelen collectie.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag