Gietijzeren tuinstoelen

De basis voor de luxe gietijzeren tuinstoelen wordt gevormd door de beste kwaliteit hardhout in combinatie met gietijzer. Het met zorg gekozen Irokohout beschermen we optimaal. We kiezen voor zeer hoogwaardige lak en passen meerdere lagen toe tijdens het verfprocedé. Voor deze klassieke tuinstoelen is hiermee een lange levensduur gegarandeerd.

Op maat gemaakt

Ieder type gietijzeren tuinstoel bij Royal Design kunnen wij geheel op maat maken. Klik daarvoor op jouw favoriete stoel en vraag meer informatie op.

Diverse kleuren tuinstoelen

De kleur kiest uzelf; naast de standaard kleuren Grachten Groen, Nacht Blauw, Kerken Grijs en Parel Wit leveren wij alle RAL kleuren. Bij iedere stoel hoort een bijpassende bank.

Onderhoud gietijzeren tuinstoelen

Het onderhouden van de klassieke gietijzeren tuinstoelen is eenvoudig, schoonmaken volstaat. Het hout van de tuinstoelen kunt u eventueel 1 tot 2 keer per jaar inwrijven met autowas.

Bezoek onze showroom

Komt gerust langs! Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om de rijkdom van deze gietijzeren tuinstoelen te ervaren. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0341 250204 of mail naar info@royaldesign.nl .