Luxe gietijzeren tuinmeubels op maat? 

Alle gietijzeren tuinmeubels die wij aanbieden, kunnen wij ook op maat maken. Bijvoorbeeld in een andere lengte of in een andere kleur. Ziet u een mooi product, die u liever op maat wilt hebben? Klik dan op het product en vul het formulier in via "Informatie aanvragen". 

Jarenlange ervaring

Ruim 10 jaar ervaring hebben we met de productie van de gietijzeren tuinmeubels. Liefde voor het vak staat voorop; alle onderdelen worden handmatig gemonteerd.


Alles om er voor te zorgen dat de tuinmeubelen de zorg krijgen die ze verdienen, wordt de productie én het transport volledig in eigen hand gehouden.

 

Kies zelf de kleur en de lengte

Naast de standaard kleuren Grachten Groen, Nacht Blauw, Kerken Grijs en Parel Wit zijn alle RAL kleuren mogelijk. Kijk wat het mooiste bij uw woning past en we schilderen de tafel en/of bank in de kleur die u graag wilt. Naast de standaard afmetingen, kunnen wij uw tuintafel of tuinbank in elke andere gewenste lengte produceren.

Het voordeel van gietijzeren tuinmeubels?

Wij hebben een constante collectie van hoge kwaliteit. Alle gietijzeren tuinmeubels zijn onderhoudsarm en weerbestendig en het hoogwaardig gietijzer en duurzaam hardhout garandeert lange levensduur. 

Bezoek onze showroom

Bel ons dan ook gerust op en kom langs om eerst de rijkdom van deze tuinmeubels te ervaren.