MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Hay Palissade Stool

Hay Palissade Stool

Deze Palissade stool of kruk behoort tot de industriele en minimalistische Palissade buitenmeubelcollectie van HAY. Het krukje is van gegoten staal en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Lees verder >
Materiaal

gegalvaniseerd staal

Maten (LxBxH)

37x42x45cm

Wissen
vanaf 199,-
Op wensenlijst
Op wensenlijst

Meer over de Hay Palissade Stool

De Palissade stool behoort tot de uitgebreide Palissade buitenmeubelcollectie en is te combineren met de vele andere items uit deze collectie. De buitenmeubel collectie is voor HAY ontworpen door de broers Ronan & Erwan Bouroullec. De broers weten de perfecte combinatie te vinden tussen industrieel en modern design. Zij werken o.a. voor het topmerk Vitra.

Stalen tuinmeubelen

De tuinmeubel collectie van HAY is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Bovendien zijn de meubels afgewerkt met een ijzersterke poedercoating. De meubels kunnen daardoor het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze gaan roesten. De stalen tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk olijfgroen, antraciet en lichtgrijs. Ondanks de strakke vormen, is het zitcomfort van de stoelen, banken en lounge fauteuils uit de Palissade-serie optimaal, bovendien is voor elk zitmeubel een bijpassend kussen te verkrijgbaar. Er is aandacht geschonken aan de vormgeving, een minimalistisch tuinmeubel is het resultaat.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag