MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Hay Palissade Table

Hay Palissade Table

Deze Palissade tuintafel behoort tot de industriele en minimalistische Palissade buitenmeubelcollectie van HAY. De tuintafel is van gegoten staal en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Lees verder >
Materiaal

gegalvaniseerd staal

Maten (LxBxH)

160x80x74cm

Wissen
vanaf 700,-
Op wensenlijst
Op wensenlijst

Meer over de Hay Palissade Table

De Palissade tuintafel behoort tot de uitgebreide Palissade buitenmeubelcollectie en is te combineren met de vele andere items uit deze collectie. De buitenmeubel collectie is voor HAY ontworpen door de broers Ronan & Erwan Bouroullec. De broers weten de perfecte combinatie te vinden tussen industrieel en modern design. Zij werken o.a. voor het topmerk Vitra.

Stalen tuinmeubelen

De tuinmeubel collectie van HAY is gemaakt van gegalvaniseerd staal. Bovendien zijn de meubels afgewerkt met een ijzersterke poedercoating. De meubels kunnen daardoor het hele jaar door buiten blijven staan, zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze gaan roesten. De stalen tuinmeubelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk olijfgroen, antraciet en lichtgrijs. Ondanks de strakke vormen, is het zitcomfort van de stoelen, banken en lounge fauteuils uit de Palissade-serie optimaal, bovendien is voor elk zitmeubel een bijpassend kussen te verkrijgbaar. Er is aandacht geschonken aan de vormgeving, een minimalistisch tuinmeubel is het resultaat.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag