MENU

Bezoek showroom

De showroom is i.v.m. COVID-19 gesloten t/m 9 februari 2021

U kunt ons wel telefonisch en via mail bereiken | (Online) aankopen worden na het maken van een afspraak bij u thuis bezorgd.

Inspiratie

LAATSTE NIEUWS

Via onze nieuwsberichten houden wij u graag op de hoogte over nieuwe producten en merken binnen ons assortiment. Daarnaast zullen we hier ook veelvuldig schrijven over interieurtrends. Inspirerende artikelen die makkelijk en ontspannen weglezen. En tussendoor zult u wat meer informatieve berichten tegenkomen, bijvoorbeeld over het schoonmaken van teakhout of het belang van een beschermhoes.

LAATSTE PROJECTEN

Wij laten u graag zien welke interieurprojecten wij recentelijk hebben mogen uitvoeren. Op deze pagina’s kunt u zich laten inspireren door de verschillende keuze’s van onze klanten. Bij een aantal projecten hebben wij in opdracht van een interieurstylist meubelen geleverd. En bij anderen zijn wij van begin tot eind samen met de klant tot het gewenste eindresultaat gekomen.

Uitgelichte merken

Naast onze eigen tuinmeubelen verkopen wij ook diverse andere merken. De mix van verschillende stijlen, materialen en designs maakt uw tuin spannend. Zo combineren we graag onze eigen houten teaktafel met de stoelen van Max & Luuk of gebruiken we een tafel van Vincent Sheppard bij onze loungestoelen. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk hierboven onze verschillende projecten of maak hier een afspraak om een keer langs te komen in onze showroom. Hier hebben wij alle meubelen in verschillende combinaties en opstellingen staan.

Roolf Living

Roolf Living zitzakken voor buiten verkopen we in verschillende materialen en kleuren. Ze vormen zich helemaal naar je lichaam. Laat je lekker onderuit zakken en ontspan.

Bekijk alles van Roolf Living

Max en Luuk

Max & Luuk is een merk van Nederlandse bodem. De meubelen hebben een speelse uitstraling, maar zijn ook mooi in hun eenvoud door de natuurlijke materialen en krachtige strakke lijnen.

Bekijk alles van Max en Luuk

Cosi

Genieten van een goed glas wijn met familie en vrienden in je eigen tuin, op vakantie of gewoon onderweg. Met de Cosi producten maak je de plek sfeervol en warm, om extra van het moment te genieten!

Bekijk alles van Cosi

Fermob

Een kleurrijke tuin vol design tuinmeubelen. Het Franse merk Fermob heeft een groot aanbod retro tuinmeubelen in aluminium. Eén van de meest bekende collecties van Fermob is de Luxembourg. Bijzonder ook de vele kleuren waarin het tuinmeubilair leverbaar is.

Bekijk alles van Fermob
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak