MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Nieuws

Gerecycled teak steeds populairder!

Tuinmeubelen van gerecycled teak zijn enorm populair. Het unieke en doorleefde karakter van gerecycelde teakhout maakt uw teak tuinmeubelen tijdloos en geeft een stijlvolle uitstraling aan uw tuin!

RELAX! It’s a Bryck

Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzakbank of loungebank misschien? Een loungekussen? Nee. Het is een BRYCK. Comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Nederlands fabricaat met een gezond portie allure, uniek in z'n soort. Enjoy the bright side of BRYCK en relax...

13x Stijlvol Buitenmeubilair in The Art of Living

13 mooie merken op een rij met stijlvol buitenmeubilair voor het seizoen 2018. Een mooie bijdrage in The Art of Living over Royal Design. Tuintafel Alfa uit de collectie van Royal Design wordt uitgelicht als het pareltje onder de buitenmeubelen.

Nieuwe tuinmeubeltrends

De collectie teak tuinmeubelen van Royal Design typeert zich als eigenwijs met karakter. Naast deze sterke basiscollectie, waarmee u uw buitenomgeving stijlvol kunt inrichten, is Royal Design continu bezig om deze basiscollectie te verrijken met verrassende nieuwe modellen.

Voorproefje collectie 2019

Natuurlijke materialen. We bedoelen dan niet alleen planten en bloemen, maar ook tuinmeubels van teak en rotan. Dit seizoen; tuinmeubelen om te ontspannen en tot rust te komen.
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak