MENU

Bezoek showroom

U kunt onze showroom weer bezoeken. Ma-Wo op afspraak en van Do-Za van 10.00-17.00 uur bent u welkom!

Shop online of krijg persoonlijk advies via videocall | U kunt ons telefonisch en via mail bereiken

Nieuwe trends in de tuinmeubel collectie

De collectie teak tuinmeubelen van Royal Design typeert zich als eigenwijs met karakter. Naast deze sterke basiscollectie, waarmee u uw buitenomgeving stijlvol kunt inrichten, is Royal Design continu bezig om deze basiscollectie te verrijken met verrassende nieuwe modellen. Hierbij laat Royal Design zich graag inspireren door andere landen en culturen. Zo worden bijvoorbeeld de teak tuinmeubelen met de hand gemaakt in Indonesië en was Royal Design er als één van de eersten bij toen de nieuwe trend “low dining” vanuit Azië kwam overwaaien. Dé mix tussen op normale hoogte tafelen en loungen.

 

Deze prachtige Low Dining set is een mooie aanvulling op het assortiment tuinmeubelen van Royal Design. Met deze serie springt Royal Design in op de nieuwste trend in tuinmeubelen. De ideale combinatie om lang te tafelen én lekker te kunnen loungen. Binnen deze Low Dining collectie biedt Royal Design maatwerk in stoffering en kleuren van de kussens.

 

Hiermee creëert u een uniek tuinmeubel voor uw terras. Royal Design werkt hiervoor samen met een gerenommeerd Nederlands atelier, die de kussens vakkundig en volledig op maat maakt.

 

Fotografie: Jaro van Meerten

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak