MENU

Bezoek showroom

U kunt onze showroom weer bezoeken. Ma-Wo op afspraak en van Do-Za van 10.00-17.00 uur bent u welkom!

Shop online of krijg persoonlijk advies via videocall | U kunt ons telefonisch en via mail bereiken

Relax! It’s a bryck!

 

Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzakbank of loungebank misschien? Een loungekussen? Nee. Het is een BRYCK. Comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Nederlands fabricaat met een gezond portie allure, uniek in z’n soort. Enjoy the bright side of BRYCK en relax…

 

Bryck is een fabrikant van opvallende zitmeubelen. Een Bryck zitmeubel combineert de voordelen van een zitzak met het comfort van een luie stoel. De zitmeubelen van Bryck zijn uitgevoerd in een stijlvol design en verkrijgbaar in talloze kleuren. Royal Design heeft BRYCK in het assortiment opgenomen, omdat dit zo gaaf matcht met de eigen teakhouten collectie. De collectie van BRYCK bestaat uit chairs, banken, zitzakken en een aangename stretcher om mee te nemen naar het strand. Dit jaar heeft BRYCK ook een 3-zitsbank aan de collectie toegevoegd.

Enjoy the bright side of BRYCK!

 

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak