MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Relax! It’s a bryck!

 

Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzakbank of loungebank misschien? Een loungekussen? Nee. Het is een BRYCK. Comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Nederlands fabricaat met een gezond portie allure, uniek in z’n soort. Enjoy the bright side of BRYCK en relax…

 

Bryck is een fabrikant van opvallende zitmeubelen. Een Bryck zitmeubel combineert de voordelen van een zitzak met het comfort van een luie stoel. De zitmeubelen van Bryck zijn uitgevoerd in een stijlvol design en verkrijgbaar in talloze kleuren. Royal Design heeft BRYCK in het assortiment opgenomen, omdat dit zo gaaf matcht met de eigen teakhouten collectie. De collectie van BRYCK bestaat uit chairs, banken, zitzakken en een aangename stretcher om mee te nemen naar het strand. Dit jaar heeft BRYCK ook een 3-zitsbank aan de collectie toegevoegd.

Enjoy the bright side of BRYCK!

 

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak