MENU

Bezoek showroom

U kunt onze showroom weer bezoeken. Ma-Wo op afspraak en van Do-Za van 10.00-17.00 uur bent u welkom!

Shop online of krijg persoonlijk advies via videocall | U kunt ons telefonisch en via mail bereiken

ROTAN TUINMEUBELEN : DE MAKE-OVER VAN ONZE SHOWROOM!

We schreven al eerder over de terugkomst van bruin in interieurtrends. In deze blog ziet u dit opnieuw terug, maar dan in combinatie met rotan tuinmeubelen! Wij hebben namelijk een deel van onze showroom een make-over gegeven. En deze make-over is geïnspireerd op een fantastisch ingericht hotel genaamd Casa Cook. Al een tijd lang vonden wij dat onze rotan tuinmeubelen niet goed uit de verf kwamen in onze showroom. Wat enorm zonde is, omdat de rieten tuinmeubelen ook een mooie plek verdienen. Via Pinterest kwamen wij de beelden van hotel Casa Cook tegen. Samen met interieurarchitect Albertien Korevaar gingen we aan de slag…

Tuinbank Riet
Rotan Tuinmeubelen

DE BASIS: ROTAN COMBINEREN MET GRIJS EN BRUIN!

Een verrassende combinatie om te zien in de styling bij Casa Cook vonden wij de samenstelling van bruin met grijs, en dan vooral in kussens. Naast de kleur spelen de verschillende structuren en materialen ook een belangrijke rol voor de sfeer. Grote onderdelen zoals gestucte buitenmuren, grote betonnen tafels, houten krukjes, gevlochten rieten tuinstoelen en zitzakken van all weather stof. Deze elementen namen we mee in de make-over van onze showroom.

In het nieuwe gedeelte keken we nog tegen de buitenmuren van onze loods aan. We hebben dit met plaatmateriaal bedekt en laten schilderen. Albertien gaf ons het advies om de ruimte op te delen in 3 verschillende ruimtes. Dus er werden ook 4 wandjes geplaatst! Dit heeft goed uitgepakt, want de ruimte lijkt er groter door. Vervolgens werd alles geverfd, helaas waren we hier wat minder tevreden over. Het licht en de wandjes deden sommige kleuren verf niet veel goeds. Uiteindelijk hebben we besloten om al het geschilderde plaatmateriaal te laten stucen op een grove manier! Het resultaat was fantastisch, het laatste wat deze ruimte nodig had. Nu was het tijd om de ruimte in te richten…

Ligbedden Rotan
Tuinstoel Riet

ROTAN COMBINEREN MET TEAK TUINMEUBELEN.

Verder zagen wij op de sfeerbeelden dat rotan in deze setting heel erg mooi staat met vergrijsde teak tuinmeubelen.  Door de basis rustig te houden en de verschillende materialen en kleuren op diverse plekken terug te laten komen wordt het één geheel. De stijl van Casa Cook is minimalistisch, maar tegelijkertijd ook erg warm.

Zo ziet u op de foto’s bijvoorbeeld verschillende ligbedden voor buiten uitgevoerd in teakhout met daarop taupe kleurige kussens. Deze worden dan gecombineerd met rotan tuinbanken met grijze kussens.

Rotan Tuinbank
Rotan Tuinmeubelen Buiten

TUIN INSPIRATIE : MAAK HET AF MET LEUKE TUIN ACCESSOIRES

Naast de grote meubelen spelen vooral ook de kleinere accessoires en meubels een belangrijke rol voor de sfeer. Zoals gebreide poefs, krukjes in organische vormen, gevlochten rotan hanglampen, linnen kussens, noem maar op. Allemaal dingen die je ook thuis zou willen hebben, en wij dus ook in onze showroom. Hiermee was de ruimte compleet! De showroom is van donderdag t/m zaterdag geopend, u bent van harte welkom om onze nieuwe ruimte te komen bekijken.

Rotan Tuinmeubelen Inspiratie
Rotan Ligbed

Rotan lounge tuinmeubelen ; de tuin is in de zomer minstens zo belangrijk als uw interieur.

De zon staat hoog aan de hemel en de heerlijke geur van een warme zomerdag hangt in de tuin. Het nodigt uit om heerlijk in een hoek onderuit gezakt (ook wel loungen) te genieten van een verfrissend drankje. Hier zijn rotan lounge tuinstoelen of een rotan loungeset ideaal voor! Als het weer maar goed is, dan hoeft u deze zomer niet verder te zoeken dan uw eigen tuin. Welke rotan tuinmeubelen hebben we verder nog in onze collectie?

Rotan tuinbank

Toch liever iets rechter op? Kies dan voor een rieten tuinbank met daarvoor bijvoorbeeld een rotan hocker! Zo kunt u er altijd voor kiezen om toch nog met uw benen omhoog te ontspannen.

Tuinstoel riet

Rieten buitenstoelen zijn licht, niet statisch, heel stevig en met een zacht kussen erop ook nog erg comfortabel! Misschien was het u al opgevallen, wij geven namen aan onze eigen designs. Zo hebben we de Olivia tuinstoel rotan, de Nina en de Saar!

Rieten tuinset

Wij verkopen online onze Evi als rotan tuinset. Deze fantastische rotan set bestaat uit twee lounge tuinstoelen in XL formaat en optioneel een bijpassende hocker.

Rieten Tuinbank
Rotan Tuinstoel

Rotan tuinmeubelen schoonmaken / buiten laten staan?

Onze gevlochten rotan meubelen zijn gemaakt uit het meest kwalitatieve KUBU rattan. Rotan is een natuurlijk product en zal met de tijd vergrijzen. Eenvoudig reinigen met water en zachte zeep, 2 maal per jaar, volstaat.

Het is niet verstandig uw exclusieve rieten tuinmeubelen in de winter buiten te laten staan. Plaats de meubelen in de winter op een droge afgesloten plaats. Dit zal de levensduur van uw rotan tuinmeubelen aanzienlijk verlengen.

 

Fotografie: @OKUhotels @Domeszeenchania @Casacookhotels

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak