MENU

Bezoek showroom

Top 10 mooie loungesets

Er is zoveel keuze in mooie loungesets! En welke is nu het beste? Wij laten u in deze blog de meest verkochte loungesets zien. Welke opstellingen zijn er mogelijk? Welke materialen zijn populair? Bekijk de verschillende stijlen en ontdek de mooiste combinaties. Niet alleen voor grote tuinen, ook voor een moderne stadstuin of terras.

 

#10: FAY LOUNGE OPSTELLING

Op nummer 10 ons nieuwste paradepaardje de mooie loungeset FAY . Doordat hij net aan de collectie is toegevoegd staat hij nog op #10, maar we verwachten dat hij daar niet lang meer zal blijven staan! We hebben met de FAY een wat hogere loungeset ontworpen voor een optimaal zitcomfort.

#9: KOEN MIDDEN 2 x PARALLEL

Symmetrische tuinen zijn nog steeds erg populair. Dit komt doordat symmetrie zorgt voor rust in een tuin. Onze koen midden elementen uit de koen loungeset zijn dankzij de strakke lijnen geschikt om in een symmetrische tuin te gebruiken!

#8: ROTAN LOUNGESET 2 BANKEN

Rotan is weer terug van weggeweest, zowel binnen als buiten! We merken dit ook bij onze klanten. Afgelopen zomer hebben we deze rotan loungeset met moderne zwarte kussens op de foto mogen zetten bij een klant uit Den Haag.

#7: SIL MOOIE LOUNGESET

Op nummer 7 een andere symmetrische opstelling, maar dan met onze SIL loungebank! Dankzij de 2 hoeken kunnen onze klanten er ‘s avonds allebei heerlijk onderuit zakken bij het warme vuur van de haard.

#6: KOEN LOUNGESET MIDDEN + HOCKER

Afgelopen seizoen was deze opstelling ineens heel populair! Het lijkt net een ligbed, maar eigenlijk zijn het 4 losse delen. Namelijk 2 keer de KOEN MIDDEN en 2 keer een KOEN HOCKER. Bent u deze opstelling zat? Dan kunt u nog alle kanten op. Maak er bijvoorbeeld een hoekbank van.

#5: KOEN LOUNGEBANK HOEKOPSTELLING

Nog steeds erg geliefd, de standaard hoekopstelling met de losse elementen van onze KOEN.

#4: SIL LOUNGEBANK

Net 1 plekje hoger dan de hoekopstelling, komt de L-opstelling van de Koen! Eigenlijk dezelfde opzet, maar dan met 1 kant gesloten door de leuning.

#3: BACK TO BACK

Hier is optimaal gebruik gemaakt van de modulaire delen. Alles behalve standaard! Ruggen tegen elkaar, een tafel tussen 2 bankdelen. Een trend die in 2020 begon en in 2021 nog voort zal duren. Deze trend geldt tevens voor zowel binnen als buiten!

#2: ROTAN LOUNGESET

Deze sfeervolle loungehoek staat bij 1 van onze klanten onder een overkapping. ‘S avonds is dit de ideale plek om met vrienden te genieten van een zomeravond.

#1: KOEN LOUNGEBANK (ONZE BESTSELLER)

We zijn aangekomen bij de bestseller, de #1! Het zal geen verrassing zijn dat het een loungebank uit de KOEN serie betreft. Hij zit al een aantal jaar in ons assortiment, maar wij zijn er ook nog steeds gek van.

Bekijk alle lounge tuinmeubelen

Of volg ons op Pinterest voor meer inspiratie!

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak