MENU

Bezoek showroom

U kunt onze showroom weer bezoeken. Ma-Wo op afspraak en van Do-Za van 10.00-17.00 uur bent u welkom!

Shop online of krijg persoonlijk advies via videocall | U kunt ons telefonisch en via mail bereiken
Stijlvol en elegant

Voorproefje collectie 2019

Het voorjaar van 2019 is goed van start gegaan. De eerste zonnestralen hebben zich al laten zien en zo is het een mooi moment om u voor te bereiden op het buitenseizoen. Wij helpen u graag een handje door een aantal tuinmeubelen aan u voor te stellen uit onze collectie! De tuin is en blijft een verlengstuk van de woonkamer, waar u in de buitenlucht kunt ontspannen en tot rust komen.

Als we het hebben over natuurlijke materialen, gaat het niet alleen om bloemen en planten in de tuin. Ook tuinmeubels van natuurlijke materialen brengen een rustgevende werking en een mooie uitstraling. Teakhout en rotan zijn hier goede voorbeelden van. Teakhout is mooi, stevig en kan zowel stoer als lieflijk ogen. Teakhout brengt de tuin rust en warmte qua uitstraling en teakhouten tuinmeubelen worden sinds dit seizoen ook steeds vaker gecombineerd met ‘rope’, een kunststof touw. Deze combinatie zorgt voor een robuust geheel. Ook rotan is een natuurlijk materiaal dat voor zowel binnen als buiten zeer veelzijdig is. Met rotan tuinmeubelen haal je een stukje Ibiza in de tuin waardoor u zeker weten tot rust komt.

Bekijk het volledige aanbod in onze webshop of in de showroom!

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak