MENU

Bezoek showroom

Tijdelijk op zaterdag geopend op afspraak

Verzekerd van alle tijd en aandacht van onze styliste? | Maak een afspraak voor Private Shopping
Tuin Inspiratie
Unieke stadstuin

Aan het water

Bij Den Haag denkt u misschien, net als ons, snel aan de drukke binnenstad. Maar de bewoners hebben een uniek plekje dichtbij het centrum van Den Haag weten te bemachtigen. Met een tuin aan het water! Een plek om te ontspannen en genieten van de natuur.

Ideeen Tuin Indelen
Inspiratie Tuinmeubelen

Harmonieus tafelen

De tuin straalt kracht en ruimte uit door de strakke, duidelijke lijnen die samenvloeien met de mooie groene beplanting. Wij, Royal Design, mochten meedenken over de aankleding van de terrassen. Op weg naar de voordeur kom je terecht op het eerste, meest royale terras. Hier valt direct je oog op de low dining set uit onze collectie. Teakhout wat al begint te vergrijzen, gecombineerd met elegante zwarte kussens, waarvan de kleur weer terugkomt in de sfeervolle overkapping. Een fijne, harmonieuze plek om met het gezin te eten en na te tafelen. De sfeervolle overkapping en tuin zijn een ontwerp van Buitenpracht uit Barneveld.

Stadstuin Ontwerpen

Vanaf elk terras genieten

Verscholen achter een haag van Annabelle’s komen we op een heerlijk loungeterras aan het water. Hier hebben de bewoners gekozen voor een tweezits en een driezits rotan bank. Om de eenheid in de tuin te bewaren, zijn deze voorzien van dezelfde zwarte maatwerk kussens als op het low dining set. Hier kunnen de bewoners na een dag werken en studeren volledig tot rust komen.

Max & Luuk Tuinstoel
Accessoires Tuin
  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak