MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Lounge tuinmeubelen

Bij ROYAL DESIGN hebben we een exclusieve productlijn ontworpen voor de momenten van de dag dat u wilt ontspannen. Royale loungemeubels in rijke materialen als teak en riet. Uitnodigende lounge meubelen exclusief ontworpen door Royal Design en ook uitsluitend bij Royal Design te verkrijgen. De kernwoorden van onze ontwerpen zijn functioneel, comfortabel en tijdloos design.

De lounge tuinmeubelen van ROYAL DESIGN zijn ontworpen met gevoel voor esthetica en om veelvuldig en intensief te gebruiken. Creƫer uw eigen oase van rust en ontspanning met de uitnodigende lounge meubelen van Royal Design!

Tijdloos design

Maak kennis met Royal Design

Thea & Herman Kroneman runnen al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme dit familiebedrijf. Samen werken ze dagelijks aan hun eigen unieke collectie met tuinmeubelen van A-kwaliteit. Ze zijn gedreven, inventief en hebben een scherp oog voor schoonheid. Bij Royal Design kunt u rekenen op korte lijnen, een strakke organisatie en een perfecte aflevering.

Meer over Royal Design

Hartelijk welkom in onze

Showroom

Klanten waarderen ons met een 9.1!

Bekijk beoordelingen (73)

Showroom open

De lounge tuinmeubelen collectie van ROYAL DESIGN staat opgesteld in de showroom in Nunspeet. Kom langs, ontdek uw favoriete model, voel de zware kwaliteit en bespreek maatwerk. De koffie staat voor u klaar.

Maak een afspraak

Bezoek showroom

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak