MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Lounge tuinbanken

Royaal in eenvoud

Lounge tuinbanken

Maak kennis met de unieke collectie lounge tuinbanken van Royal Design. Overdag, in de middag of in de avond met elkaar of alleen neerstrijken in één van de exclusieve tuinbanken uit de collectie van Royal Design. Ga voor tijdloos teak, voor de rustige uitstraling van riet en combineer uw lounge tuinbank met een tuinstoel uit onze bijzondere collectie. Royal Design heeft ook het puur Nederlandse merk Bryck aan de collectie toegevoegd. BRYCK staat voor comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Elke BRYCK uit de outdoorcollectie is vervaardigd van hoogwaardig, sunproof en neerslagvriendelijk textiel en voorzien van aparte zitzak binnenhoezen. Nederlands fabricaat met een gezond portie allure, uniek in z’n soort.

Al onze lounge tuinbanken passen bij onze visie; overvloedig in kwaliteit, rijk in materialen en royaal in eenvoud. Bekijk onze collectie en kom proef zitten in onze showroom. U bent van harte welkom in onze showroom op de Veluwe. Wij helpen u graag met het maken van een keuze uit de diverse mogelijkheden.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak