Low Dining tuinset met luxueuze kussens

 

Deze prachtige Low Dining set is een mooie aanvulling op het assortiment tuinmeubelen van Royal Design. Hiermee springt Royal Design in op de nieuwste trend in tuinmeubelen. De ideale set om lang te tafelen én lekker te kunnen loungen. Binnen deze Low Dining collectie biedt Royal Design maatwerk in stoffering en kleuren van de kussens. Hiermee creëert u een uniek tuinmeubel voor uw terras. Royal Design werkt hiervoor samen met een Nederlands atelier, die de kussens vakkundig en volledig op maat maakt.Voor de maatwerk kussens maakt Royal Design gebruik van de luxueuze buitenstof Sunbrella, welke waterafstotend en weerbestendig is. De kleuren van de Sunbrella stoffen blijven mooi en helder, zelfs als ze blootgesteld worden aan veel zonlicht. Vlekken en kleurvervaging hebben geen invloed  op de stof.  

U hoeft zich geen zorgen te maken en kunt lekker van het buitenleven genieten met deze luxueuze buitenkussens. Bovendien voelen de Sunbrella stoffen zacht en uitnodigend aan. U heeft de keuze uit een scala aan kleuren, texturen en patronen.

U wordt van harte uitgenodigd om de showroom te bezoeken. Een deskundig team staat klaar om u van advies te voorzien.

Alleen unieke teak tuinmeubelen

De collectie teak tuinmeubelen van Royal Design zijn gemaakt van recycled teak. Zo geeft u het hout een tweede leven en houd u oog voor het milieu. De tuinmeubelen worden met de hand gemaakt in Indonesië en door deze producten rechtstreeks aan u te leveren, zijn wij in staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. 
Kenmerkend voor teak is dat het naar verloop van tijd gaat werken onder wisselende weersomstandigheden en temperaturen. Zo kunnen er scheurtjes en openingen ontstaan. De planken van onze tuinmeubelen zijn opgevuld met losse teak blokjes. Dat verschilt per meubelstuk. Een uniek meubelstuk in uw tuin is hierbij gegarandeerd!