Low Dining tuinset Teun

Comfortabel dineren op lounge hoogte, zodat je na het eten nog ontspannen kunt natafelen. Dat is nu mogelijk met de nieuwste set uit de collectie van Royal Design. Low Dining set TEUN is exclusief door Royal Design ontworpen en uitsluitend in onze showroom en webshop verkrijgbaar.

 

Een krachtig ontwerp wat ons betreft; het beste teak hout gecombineerd met een elegant design. Low Dining tafel TEUN heeft een lengte van 2.40 meter en is 1.00 meter breed. De royale Low Dining fauteuils met comfortabele kussens maken het set compleet. En natuurlijk staat dit set opgesteld in onze showroom in Nunspeet. Welkom !

 

De kussens voor de fauteuils worden voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende kleuren stoffen. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. 

 

Teakhout heeft als eigenschap dat het gaat werken, zodra het buiten komt te staan. De scheurtjes in het hout die hierbij zullen ontstaan, geven deze set een charmante uitstraling. Kijk voor meer informatie over onderhoud van het teakhout op onze website.

Materiaal100% gerecycled teakMatenLxBxH 240x100x70 cmBijzonderhedenLow Dining tafel met 6 fauteuils inclusief Sunbrella kussens

Onze eigen bezorgdienst komt de bestelde producten gratis bij u afleveren. 

€ 5.485.00
TeunLowDining1.jpgTeunLowDining2.jpgTEUNLowDining3.jpg
« terug