Exclusieve teak loungemeubelen

 

Mooi, sympathiek en ongecompliceerd. De collectie teak loungemeubelen van Royal Design zijn nét even anders en stellen u in staat om een krachtig statement te maken.
De tuinmeubelen hebben een eigenzinnige stijl. Door het gebruik van teakhout krijgen de modellen een stoere en doorleefde uitstraling. Door oog te houden voor detail in de ontwerpfase, behouden de loungemeubelen hun elegantie. De teak loungemeubelen worden in beperkte oplages geproduceerd. Alle ingrediënten voor exclusieve en onderscheidende tuinmeubelen in uw tuin!

Teak loungemeubelen met oog voor detail

Royal Design heeft een sterke basiscollectie met loungemeubelen van teak, welke regelmatig verrijkt wordt met verrassende nieuwe modellen. Uitgangspunt? Loungemeubelen ontwerpen die zo mooi zijn dat u ze zou willen opnemen als binnenmeubelen. Vanzelfsprekend bij Royal Design is het gebruik van uitsluitend gecertificeerd teakhout en wordt er veel aandacht besteed aan de constructie van het loungemeubel. Schroeven of bouten in het zicht is hierbij verleden tijd en er wordt enkel gebruik gemaakt van luxe stoffen, welke uiteraard 100% weerbestendig zijn. Laat u hieronder inspireren door onze exclusieve collectie teak loungemeubelen.