Exclusieve teak loungemeubelen

Mooi, sympathiek en ongecompliceerd. De collectie loungemeubelen van gereycled teak, van Royal Design zijn nét even anders en stellen u in staat om een krachtig statement te maken.
De tuinmeubelen hebben een eigenzinnige stijl. Door het gebruik van gerecycled teakhout krijgen de modellen een stoere en doorleefde uitstraling. Door oog te houden voor detail in de ontwerpfase, behouden de loungemeubelen hun elegantie. De teak loungemeubelen worden in beperkte oplages geproduceerd. Alle ingrediënten voor exclusieve en onderscheidende tuinmeubelen in uw tuin!

 

Teak loungemeubelen met oog voor detail

Royal Design heeft een sterke basiscollectie met loungemeubelen van teak, welke regelmatig verrijkt wordt met verrassende nieuwe modellen. Uitgangspunt? Loungemeubelen ontwerpen die zo mooi zijn dat u ze zou willen opnemen als binnenmeubelen. Vanzelfsprekend bij Royal Design is het gebruik van uitsluitend gecertificeerd teakhout en wordt er veel aandacht besteed aan de constructie van het loungemeubel. Schroeven of bouten in het zicht is hierbij verleden tijd en er wordt enkel gebruik gemaakt van luxe stoffen, welke uiteraard 100% weerbestendig zijn. Laat u hieronder inspireren door onze exclusieve collectie teak loungemeubelen.

Alleen unieke teak tuinmeubelen

De collectie teak tuinmeubelen van Royal Design zijn gemaakt van recycled teak. Zo geeft u het hout een tweede leven en houdt u oog voor het milieu. De tuinmeubelen worden met de hand gemaakt in Indonesië en door deze producten rechtstreeks aan u te leveren, zijn wij in staat een goede prijs-kwaliteitsverhouding te bieden.
Kenmerkend voor teak is dat het na verloop van tijd gaat werken onder wisselende weersomstandigheden en temperaturen. Zo kunnen er scheurtjes en openingen ontstaan. De planken van onze tuinmeubelen zijn opgevuld met losse teak blokjes. Dat verschilt per meubelstuk. Een uniek meubelstuk in uw tuin is hierbij gegarandeerd!

Teakhouten loungesets; iets voor u?

Teakhouten loungesets zijn ideaal voor mensen die graag meer en langer van het buitenleven willen genieten. Niet alleen ’s zomers, maar ook in het vroege voorjaar en het late najaar. Of u nu een groot terras heeft of juist een knus en klein balkon. Met de collectie teak loungemeubelen van Royal Design is comfort hierbij gewaarborgd. Graag nodigen wij u uit om dit zelf te ervaren in de showroom van Royal Design. Profiteer daarbij van gratis deskundig advies voor het inrichten van uw buitenruimte met onze verrassende combinaties. Welkom!

 

 

 

Totale collectie tuinmeubelen

Royal Design heeft naast de teak loungemeubelen ook een mooie collectie rieten loungemeubelen. Maar ook voor uw overige tuinmeubelen bent u bij Royal Design aan het juiste adres. Van tuinstoelen, tuinbanken en tuintafels tot low dining; de nieuwste trend op het gebied van tuinmeubelen. Bekijk de modellen hier op de website en wij nodigen u van harte uit om te komen proefzitten in de showroom van Royal Design in Nunspeet.