KOEN Lounge Bank HOEK

Het modulaire zitsysteem KOEN bestaat uit verschillende elementen en u creëert zo uw eigen loungebank. Samen met het MIDDEN deel uit de serie KOEN en de HOCKER kunt u eindeloos combineren en variëren. Stoer en solide door het gebruik van 100% gerecycled TEAK, wat het doorleefde karakter van de loungestoel benadrukt. De loungemeubels zijn voorzien van dikke all-weather kussens en verkrijgbaar in de kleur Donker Grijs.

 

Kussens op maat

U kunt bij ons ook een mooie stof uitkiezen voor uw loungeset, welke het beste matcht met uw stijl. Uw loungeset kussens op maat bekleden we met duurzame Sunbrella stoffen. De maatwerk kussens zijn perfect afgewerkt en hebben een lange levensduur. Bezoek onze showroom van 500 m² om volop inspiratie op te doen. Onze styliste helpt u graag met het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden.


Kijk op onze website voor de openingstijden van de showroom of bel ons om een afspraak te maken.

Materiaal100% gerecycled teakMaten89x89x69 (bxdxh) zh 35Bijzonderhedenincl. kussens met all-weather stof

Onze eigen bezorgdienst komt de bestelde producten gratis bij u afleveren. 

€ 895.00
LoungebankTeak2_3.jpgLoungemeubelsPietBoon2_2.jpgTeakLoungeset3_4.jpgKoenLoungesetTeak5.jpgKoenLoungesetTeak7.jpgKoenLoungesetTeak8.jpgKoenLoungesetTeak13.jpgKoenLoungesetTeak4_1.jpgKoenLoungesetTeak2_2.jpgKoenLoungesetTeak3.jpgKoenLoungesetTeak1_3.jpg
« terug