SIL Lounge Bank midden

Unieke lounge fauteuil. Het ontwerp past in verschillende opstellingen, maar kan ook solo worden opgesteld. Doordat de constructie van oerdegelijk materiaal is gemaakt, kun je heerlijk achter overleunen en genieten van de draagkracht van dit loungemeubel. Deze lounge fauteuil wordt standaard geleverd met kussens in waterafstotende stof in de kleur Donker Grijs inclusief een lendekussen.

 

Kussens op maat

U kunt bij ons ook een mooie stof uitkiezen voor uw loungeset, welke het beste matcht met uw stijl. Uw loungeset kussens op maat bekleden we met duurzame Sunbrella stoffen. De maatwerk kussens zijn perfect afgewerkt en hebben een lange levensduur. Bezoek onze showroom van 500 m² om volop inspiratie op te doen. Onze styliste helpt u graag met het maken van een keuze uit de vele mogelijkheden.


Kijk op onze website voor de openingstijden van de showroom of bel ons om een afspraak te maken.

Materiaal100% gerecycled teakMatenLxBxH 90x95x66 cm zh 35Bijzonderhedenincl. all-weather stoffen

Onze eigen bezorgdienst komt de bestelde producten gratis bij u afleveren. 

€ 695.00
Dit artikel is binnenkort weer op voorraad.
TeakLoungesetSil2_2.jpgTeakLoungesetSil7_2.jpgTeakLoungesetSil8_2.jpgTeakLoungebank1_2.jpgTeakLoungebank3_2.jpgTeakLoungebank4_1.jpgTeakLoungebank5_2.jpgTeakLoungebank6_4.jpgTeakLoungebank7_3.jpgTeakLoungebank10.jpgTeakLoungebank12_3.jpgTeakLoungebank14.jpg
« terug