MENU

Bezoek showroom

Gietijzeren tuinbanken

Monumentaal karakter

Gietijzeren tuinbanken

Maak kennis met de unieke collectie gietijzeren tuinbanken van Royal Design. Uw keuze voor onze klassieke gietijzeren tuinbanken betekent jarenlang genieten. Zowel de materialen als de constructie- en behandelmethode garanderen een lange levensduur. De tuinbanken hebben een stevige basis van gepoedercoat gietijzer. De hardhouten planken zijn voorzien van diverse laklagen. Het verfprocédé hebben wij in samenwerking met experts ontwikkeld. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling heeft u een onderhoudsarm en weerbestendig tuinmeubel voor op uw terras. Een lange levensduur is gegarandeerd. Het ontwerp van de gietijzeren tuinbankjes is al honderden jaren oud, maar wel met de kwaliteitseisen en het zitcomfort van nu.

Gietijzeren tuinbankjes in authentieke kleuren

De klassieke gietijzeren banken onderstrepen het monumentale karakter van uw huis. Heeft u een jaren-30 woning, bewoont u een klassiek grachtenpand? Een gietijzeren tuinbank geeft uw (voor)tuin een elegante en monumentale uitstraling. De gietijzeren banken uit de collectie van Royal Design zijn leverbaar in vier authentieke kleuren; Nacht Blauw, Kerken Grijs (dit neigt ook naar zwart in combinatie met het gietijzer) Grachten Groen en Parel Wit. Naast de standaard kleuren is het ook mogelijk om de tuinbank te laten schilderen in een door u gewenste RAL kleur. Op de gietijzeren tuinmeubelen zit een levertijd van +/- 6 weken, mits wij de juiste kleur en lengte op voorraad hebben staan. Bel of mail ons voor de informatie betreffende de voorraad.

Onderhoudsvriendelijk en weerbestendig buitenmeubilair

Door de combinatie van gepoedercoat gietijzer met duurzaam hardhout en onze unieke verfmethode garanderen wij een lange levensduur. Als er ondanks al onze goede zorgen toch een onderdeel van deze klassieke gietijzeren tuinbanken vervangen moet worden dan is dat altijd mogelijk. Over het onderhoud kunnen we kort zijn. U hoeft de ijzeren tuinbanken eigenlijk alleen maar schoon te maken met water en een sopje. Om de zachte glans van de lak van de hardhouten tuinbank te behouden is het aan te raden het hout 1 à 2 keer per jaar in te wrijven met autowas.

Sterk en stijlvol; duurzame tuinbank gietijzer

De gietijzeren park- tuinbanken van Royal Design worden toegepast in (semi-) openbare en besloten ruimtes. De klassieke modellen met hedendaags zitcomfort zijn duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. De gietijzeren park- en tuinbanken ogen stijlvol en onderstrepen het unieke en monumentale karakter van de omgeving. De banken zijn goed te combineren met onze gietijzeren tuinstoelen en gietijzeren tuintafels. Wilt u een iets speelsere opstelling? Kies dan voor rotan tuinstoelen bij uw gietijzeren tuinset.

Bezoek onze showroom

Wij begrijpen uiteraard dat u voor de aankoop van zo’n luxe gietijzeren tuinbank eerst de rijkdom hiervan wilt ervaren. U wilt even zitten en de gietijzeren armleuningen voelen. Kom proef zitten in onze showroom.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak