MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Cadeautips voor

Moederdag

Drie uur lang slenteren door de stad om op 10 mei toch weer met de kinderen met een doos bonbons bij uw vrouw aan te komen. Dat kan beter! Wij helpen u en geven u wat leuke cadeautips die we uiterlijk 9 mei bij u thuis bezorgen.

Sfeervolle

Gaslantaarn

Gaslantaarns zijn trendy en het perfecte accessoire voor op een tuintafel. De gaslantaarn geeft sfeer, warmte en verlengt uw zomeravond. De Cosiscoop is werkzaam op een 190 grams gascartouche. Draai het gasblikje aan de onderzijde in de lantaarn, draai de knop open en steek met een lange aansteker de Scoop lantaarn aan. Op een blikje brandt de lantaarn ca. 5-6 uur  en geeft buiten sfeer ook licht warmte af. Van deze Cosiscoop heeft u dus avonden lang plezier.

Oplaadbare

Tafellamp

TJILLZ Nobby is een élégante oplaadbare tafellamp, makkelijk in omgang, chic, oplaadbaar én ontzettend eigen met een frisse, heldere uitstraling! Het kleine formaat en het warme licht van Nobby maakt hem geschikt voor binnen en buiten gebruik. Staat bijvoorbeeld erg leuk als nachtlampje naast het bed, of op de eettafel buiten zodra het schemerig wordt!

Dankzij het usb oplaad systeem zijn stopcontacten of batterijen overbodig.

Om de loungehoek mee af te maken.

Deze te gekke krukjes voor binnen en buiten!

Net nieuw in ons assortiment en ze vliegen de deur uit. Deze leuke krukjes in verschillende designs staan erg leuk bij houten tuinmeubelen! Ze zijn naast kruk ook te gebruiken als bijzettafel.

Makkelijker verplaatsbaar

Tafel- en hanglamp in 1!

TJILLZ Lampie is een tafel- en hanglamp ineen, draagbaar, oplaadbaar én ontzettend eigen met een frisse, heldere uitstraling! Het kleine formaat en het warme licht van Lampie zijn geschikt voor binnen en buiten gebruik, de lamp geeft warm-wit licht en heeft drie licht-standen.

We hopen dat u er een heel bijzondere dag van kunt maken!

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak