Fotoshoot nieuwe collectie buitenmeubelen

In the picture

 

Elk jaar laten we onze buitenmeubelen fotograferen op de mooiste plekjes in Nederland. Dit jaar bleven we heel dicht bij huis en hebben we de fotoshoot in Nunspeet, het pareltje van de Veluwe, gedaan. Bij een prachtige villa midden in ons mooie dorp zijn we het grootste gedeelte van de dag bezig geweest met de tuinmeubelen op diverse sfeervolle plekken in de tuin neer te zetten en te stylen. We zijn uiteindelijk ook nog even naar het Veluwemeer gereden om daar ook nog enkele plaatjes te schieten. Met dank aan fotograaf Jaro van Meerten, die onvermoeibaar mee geholpen heeft de meubels op de juiste plek te zetten. We zijn superblij met het resultaat van deze fotosessie.


We stellen aan je voor;

De nieuwe collectie tuinmeubelen van Royal Design is prachtig, vandaar dat er ruim aandacht wordt besteed aan uniek beeldmateriaal. Ter inspiratie, maar ook vooral dat je een goed beeld krijgt van onze collectie. Hier alvast een prachtig exemlaar van het paradepaardje in de collectie. De Low Dining set. Een lage tuintafel met lage comfortabele fauteuils. Het is de nieuwste trend in tuinmeubelen, overgewaaid uit Amerika. Hoewel het z'n oorsprong heeft in de Aziatische landen. Daar immers werd er laag bij de grond gegeten om de simpele reden dat de huizen daar verwarmd werden door vloerverwarming.


Comfortabele kussens met Sunbrella stof

Royal Design presenteert een prachtig Low Dining set uitgevoerd in teakhout met heerlijke comfortabele kussens. De kussens worden op maat gemaakt. U heeft de keuze uit de meest fantastische stoffen van het merk Sunbrella. De Sunbrella stoffen zijn geschikt voor buiten, maar hebben dezelfde textuur en oneindig veel kleurkeuze net als bij de interieurstoffen. Breng een bezoek aan onze showroom en wij helpen u graag met het maken van een keuze.