MENU

Bezoek showroom

Shop je items online! Haal ze af of maak een bezorgafspraak

Online advies via videobellen met onze styliste? Live vanuit de winkel | Maak je afspraak

Nieuws

Rotan tuinmeubelen | De make-over van onze showroom!

Wij hebben onze showroom een make-over gegeven. En deze make-over is geïnspireerd op een fantastisch ingericht hotel genaamd Casa Cook. Via Pinterest kwamen wij de beelden van dit hotel tegen. Samen met interieurarchitect Albertien Korevaar gingen we aan de slag…

Gerecycled teak steeds populairder!

Tuinmeubelen van gerecycled teak zijn enorm populair. Het unieke en doorleefde karakter van gerecycelde teakhout maakt uw teak tuinmeubelen tijdloos en geeft een stijlvolle uitstraling aan uw tuin!

Het belang van Tuinmeubel hoezen

Tuinmeubelen kunnen flink te lijden hebben door het weer. Wij vertellen je alles over onze tuinmeubel hoezen!

RELAX! It’s a Bryck

Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzakbank of loungebank misschien? Een loungekussen? Nee. Het is een BRYCK. Comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Nederlands fabricaat met een gezond portie allure, uniek in z'n soort. Enjoy the bright side of BRYCK en relax...

13x Stijlvol Buitenmeubilair in The Art of Living

13 mooie merken op een rij met stijlvol buitenmeubilair voor het seizoen 2018. Een mooie bijdrage in The Art of Living over Royal Design. Tuintafel Alfa uit de collectie van Royal Design wordt uitgelicht als het pareltje onder de buitenmeubelen.

Nieuwe tuinmeubeltrends

De collectie teak tuinmeubelen van Royal Design typeert zich als eigenwijs met karakter. Naast deze sterke basiscollectie, waarmee u uw buitenomgeving stijlvol kunt inrichten, is Royal Design continu bezig om deze basiscollectie te verrijken met verrassende nieuwe modellen.

Voorproefje collectie 2019

Natuurlijke materialen. We bedoelen dan niet alleen planten en bloemen, maar ook tuinmeubels van teak en rotan. Dit seizoen; tuinmeubelen om te ontspannen en tot rust te komen.
  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak