MENU

Bezoek showroom
Royal Design
Royaal in collectie en kwaliteit

Het verhaal van Royal Design

Overvloedig in kwaliteit, rijk in materialen en royaal in eenvoud. Dát is waar de exclusieve tuinmeubelen van Royal Design voor staan. Bent u op zoek naar bijzondere loungemeubelen die uw tuin verrijken en verlevendigen? Treed dan binnen in de wereld van Royal Design en verwonder u over de ongewone schoonheid van onze collectie.

Al meer dan 15 jaar

Enthousiast familiebedrijf

Herman & Thea Kroneman runnen al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme dit familiebedrijf. Samen werken ze dagelijks aan hun eigen unieke collectie stijlvolle tuinmeubelen met een luxe uitstraling. Zij vinden het belangrijk zoveel mogelijk gehoor te geven aan de persoonlijke wensen van de klant. Binnen de collectie meubelen die worden aangeboden, proberen ze dit zoveel mogelijk passend te maken voor de ruimte waar de meubelen komen te staan. Denk hierbij aan de keuze uit diverse opstellingen en maatwerk kussens. Er wordt gewerkt met de stoffen van Sunbrella, waardoor er een ruime keuze geboden wordt aan exclusieve buitenstoffen. Herman & Thea zijn gedreven, inventief en hebben een scherp oog voor schoonheid en esthetiek. Zij dagen zichzelf steeds uit om vernieuwing in de collectie te brengen en deze te presenteren in de stijlvolle showroom te Nunspeet. Bij Royal Design kunt u rekenen op korte lijnen, een strakke organisatie en een perfecte aflevering. De tuinmeubelen van Royal Design zijn tijdloos in hun vormgeving én in hun levensduur. Na jarenlang intensief gebruik en voldoende onderhoud zijn de tuinmeubelen van Royal Design nog als nieuw. Daarom is de keuze voor een buitenmeubel van Royal Design een kwestie van smaak én verstand.

 

Hartelijk welkom in onze

Showroom

Klanten waarderen ons met een 9,0!

Bekijk beoordelingen (53)

Showroom open

De exclusieve tuinmeubelen collectie van ROYAL DESIGN staan opgesteld in de showroom in Nunspeet. Kom langs, ontdek uw favoriete model, voel de zware kwaliteit en bespreek maatwerk. De koffie staat voor u klaar.

Maak een afspraak

Bezoek showroom

 

Klanten over Royal Design

10,0
Anoniem
29-04-2019
Online besteld. Zeer snelle levering!
9,2
Anoniem
Ede
29-04-2019
Zeer mooie meubelen en prettige contact . Aanrader !
10,0
Gretha
Grooetegast
27-04-2019
Mooie winkel met prachtige diverse tuinmeubelen en goede info gekregen.
8,5
Henk-Jan
Genemuiden
25-04-2019
goed geholpen, goede service.